Hutchinson Posted January 4, 2017 Author Posted January 4, 2017 (edited) Noutăţi - cam atât şi cu acest portofoliu, n-am idee când voi posta din nou pe aici; - nu mai lucrez pentru membrii comunităţii, e îndeajuns că mai fac unor prieteni sau mie ori alte chestii care nu sunt legate de bugged; - mulţumesc pentru sfaturi / critici şi de faptul că am ajuns la 20 de pagini de reply-uri în acest portofoliu; - promit că atunci când voi reveni se vor vedea diferenţe uriaşe; Ciao. @, rog a se închide portofoliul. T/C ~Locked. Edited January 4, 2017 by Grey 1
Hutchinson Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 - m-am decis să mai postez pe aici, ştiu că-s mereu nehotărât, voi posta cât de curând!
Hutchinson Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 (edited) [0.1] Noutăţi - salut din nou, am decis să revin, după cum am zis mai sus, în acest timp profilul meu a suferit câteva modificări majore: profil - totodată am evoluat cât de puţin la capitolul de avatare, pe care le voi lăsa mai jos şi am început să lucrez bannere, dar nu le voi pune aici; - cine are nevoie de vreo creaţie, am lăsat mai multe detalii pe profilul meu şi îl aştept cu un PM; - şi 2 semnături; + un logo făcut la repezeală, o să fac altul; ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Edited January 7, 2017 by Grey
Munteanu Razvan Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Imi plache fontu si gradientu in rest esti bn. Imi plache fontu si gradientu in rest esti bn. Imi plache fontu si gradientu in rest esti bn.
Hutchinson Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 Lucrezi foarte bine, KW :D mersi Imi plache fontu si gradientu in rest esti bn. Imi plache fontu si gradientu in rest esti bn. Imi plache fontu si gradientu in rest esti bn. da sunt bn
Hutchinson Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 BVBVBBVVBVBV ty, sa-mi dai pm daca vrei sa-ti mai explic chestia aia
Alex425. Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 fa-mi si mie avatar ca asta ba ca ai zis ca imi faci
SkiNNy27 Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 GGGGGGGG. lucrezi frumos, cand imi faci un avatar ?:))
Hutchinson Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 fa-mi si mie avatar ca asta ba ca ai zis ca imi faci nu-ţi fac la fel, de ce ai vrea la fel? alege alt stock şi pm GGGGGGGG. lucrezi frumos, cand imi faci un avatar ? :)) pm cu stock / detalii
King.SkuLLy Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Posteaza un banner sa vad ce stii si te mai ajut daca tot ai zis ca lucrezi putin la banner
Hutchinson Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 (edited) Posteaza un banner sa vad ce stii si te mai ajut daca tot ai zis ca lucrezi putin la banner o să pun mâine. Edited January 7, 2017 by Grey
Hutchinson Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 (edited) [0.2] - avatar pentru @@SkiNNy27, [0.3] - m-am apucat de web design, aştept păreri, Edited January 7, 2017 by Grey
Alexei. Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 [0.2] - avatar pentru @@SkiNNy27, [0.3] - m-am apucat de web design, aştept păreri, Frumos. Imi arati cum sa fac o semnatura ca si a ta(sau ceva in gen, nu neaparat fix ca si a ta).
Hutchinson Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 Frumos. Imi arati cum sa fac o semnatura ca si a ta(sau ceva in gen, nu neaparat fix ca si a ta). nu vad ce e asa de greu sa faci o semnatura, e foarte ok daca te perfectionezi pe stilul tau
King.SkuLLy Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 nu vad ce e asa de greu sa faci o semnatura, e foarte ok daca te perfectionezi pe stilul tau Fra, e frumusel daca e prima ta incvercare, incearca sa faci si ceva mai complicat, kw
Hutchinson Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 Fra, e frumusel daca e prima ta incvercare, incearca sa faci si ceva mai complicat, kw pai da, e prima, o sa incerc.
Hutchinson Posted January 8, 2017 Author Posted January 8, 2017 Esti bine Greyerash, te-am tzwkat :D oho, ms.
winny47 Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Frumoase creatii. Vad ca te pricepi la web design. ;)
Hutchinson Posted January 8, 2017 Author Posted January 8, 2017 Frumos, felicitari! mersi :D Frumoase creatii. Vad ca te pricepi la web design. ;) mersi, mersi, a fost prima încercare de web design
Recommended Posts