Krakov El Topo Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 ultimele lucrari pe care le-am facut pt bugged, 2 sunt pentru mine, o sa ajunga destul de rau comunitatea la capitolul asta; si da, daca va intrebati, o sa ma mut pe alta comunitate unde munca este respectata, nu ca aici. Respect frate !
EarLz Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 (edited) Foarte frumoase. Imi poti da borderele te rog ? majoritatea-s facute de mine, nu pot. Border luat de pe alta comunitate, ai pus brush sa fie culoarea aia pe margini. Edited March 5, 2017 by AIM Earlz
Hutchinson Posted March 5, 2017 Author Posted March 5, 2017 Border luat de pe alta comunitate, ai pus brush sa fie culoarea aia pe margini. doar ala e luat, restu sunt facute de mine, daca nu stii, taci
EarLz Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 (edited) doar ala e luat, restu sunt facute de mine, daca nu stii, taci =))))))))))))))))) = = (ai dat flip sa apara in x-uri.) Daca nu vrei sa dai bordere spui foarte simplu ca nu vrei sa le dai, nu sa mintii ca tu esti creatorul. Edited March 5, 2017 by AIM Earlz
Hutchinson Posted March 5, 2017 Author Posted March 5, 2017 =))))))))))))))))) = = (ai dat flip sa apara in x-uri.) Daca nu vrei sa dai bordere spui foarte simplu ca nu vrei sa le dai, nu sa mintii ca tu esti creatorul. esti prost rau sa moara franta, iti arat tutorial cum iti faci border? ca sa nu mai comentezi aiurea, asta tot de mine e facut
EarLz Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 esti prost rau sa moara franta, iti arat tutorial cum iti faci border? ca sa nu mai comentezi aiurea, asta tot de mine e facut E acelasi care ti l-am aratat eu. Arata-mi .psd de la border-ul tau cand il faceai, si retrag toate cuvintele spuse.
Hutchinson Posted March 5, 2017 Author Posted March 5, 2017 (edited) E acelasi care ti l-am aratat eu. Arata-mi .psd de la border-ul tau cand il faceai, si retrag toate cuvintele spuse. https://www.youtube.com/watch?v=wtbpqlW599Q&feature=youtu.be apropo, mersi ca m-ai ajutat sa mai fac niste 'posts' in plus, esti un dragut PE CARE* Edited March 5, 2017 by GRiNBK
Hutchinson Posted March 5, 2017 Author Posted March 5, 2017 ti-a datoooo baiiiiiiiiiii dai cartonasu rosu
King K3nnTXXL Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=wtbpqlW599Q&feature=youtu.be apropo, mersi ca m-ai ajutat sa mai fac niste 'posts' in plus, esti un dragut PE CARE* Iar te iei de ei? ON: i-ai zis-o
Hutchinson Posted March 5, 2017 Author Posted March 5, 2017 Iar te iei de ei? ON: i-ai zis-o daca fanu meu e prost si nu intelege din prima
ChiriLaJR Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 scrisul acesta , dar cu o poza cu o masina ceva .mersi !
Hutchinson Posted March 5, 2017 Author Posted March 5, 2017 scrisul acesta , dar cu o poza cu o masina ceva .mersi ! ?
EarLz Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 (edited) ti-a datoooo baiiiiiiiiiii 5 min dupa ce a pus el comentariu. Stai jos, 4. daca fanu meu e prost si nu intelege din prima Iar te iei de ei? ON: i-ai zis-o dai cartonasu rosu Au venit fani tai la mine? :( Ce mi-ai aratat acolo? Un pack de patternuri de pe net. Esti genial. Click cer edit daca e reclama Hai ca nu ma cobor la mintea ta, am terminat discutia ca te doare adevarul. Edited March 6, 2017 by EarLz
iTzAnDrey Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 daca fanu meu e prost si nu intelege din prima cine sa-ti fie fan la lucrariile alea facute in paint cu ajutorul mamei tale ? :))))))))))))))) cheama admin sa imi dea warn point, nu-mi pasa, daca downloadezi niste pattern-uri de bordere de pe niste site-uri fantoma nu esti designer, chill. 1
Hutchinson Posted March 6, 2017 Author Posted March 6, 2017 (edited) 5 min dupa ce a pus el comentariu. Stai jos, 4. Wtf ești prost, repet, așa se fac majoritatea borderelor, ce pretenții sa am de la unu care folosește bordere de 150x250 pe 150x300 Au venit fani tai la mine? :( Ce mi-ai aratat acolo? Un pack de patternuri de pe net. Esti genial. Click cer edit daca e reclama Hai ca nu ma cobor la mintea ta, am terminat discutia ca te doare adevarul. 5 min dupa ce a pus el comentariu. Stai jos, 4. Au venit fani tai la mine? :( Ce mi-ai aratat acolo? Un pack de patternuri de pe net. Esti genial. Click cer edit daca e reclama Hai ca nu ma cobor la mintea ta, am terminat discutia ca te doare adevarul. se vede ca esti prost tare, am avut dreptate, ti-am aratat cum am facut, acum ce plm vrei? ca sunt postate sute de bordere pe alte comunitati si postate prima oara pe dungi, asta e alta treaba, dar repet, tare prost. iti aduci catelu sa comenteze? "un pack de patternuri de pe net", pai coaie, tu esti chior, te-ai uitat pe layer? pe margine? cine sa-ti fie fan la lucrariile alea facute in paint cu ajutorul mamei tale ? :))))))))))))))) cheama admin sa imi dea warn point, nu-mi pasa, daca downloadezi niste pattern-uri de bordere de pe niste site-uri fantoma nu esti designer, chill. fanule, nu uita ce ai zis acum o zi-doua, "foarte frumoase, poti sa-mi dai borderele?" pai sunt obligat ma fanule? nu sunt, dau doar cui vreau, pleaca si tu si cu stapanu tau de aici, se vede ca prostia voastra e dusa la nivel maxim. https://www.youtube.com/watch?v=wtbpqlW599Q sa-l mai vezi inca o data fan, earlz Edited March 7, 2017 by CyberNeticK //warned
iTzAnDrey Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 se vede ca esti prost tare, am avut dreptate, ti-am aratat cum am facut, acum ce plm vrei? ca sunt postate sute de bordere pe alte comunitati si postate prima oara pe dungi, asta e alta treaba, dar repet, tare prost. iti aduci catelu sa comenteze? "un pack de patternuri de pe net", pai coaie, tu esti chior, te-ai uitat pe layer? pe margine? fanule, nu uita ce ai zis acum o zi-doua, "foarte frumoase, poti sa-mi dai borderele?" pai sunt obligat ma fanule? nu sunt, dau doar cui vreau, pleaca si tu si cu stapanu tau de aici, se vede ca prostia voastra e dusa la nivel maxim. https://www.youtube.com/watch?v=wtbpqlW599Q sa-l mai vezi inca o data fan, earlz In primul rand, nu sunt fanul tau, si nu cred ca oricine altcineva este. In al 2-lea rand, am spus 'frumoase' pentru a face rost de bordere, cum ar face oricine altcineva. In al 3-lea rand, ma obosesti cu replicile tale care le foloseam in pregatitoarea. 'se vede ca prostia voastra e dusa la nivel maxim.' nu cred ca ai apucat tu sa ma cunosti ca sa ma faci 'prost' asa ca tu destept-ule care esti, lasa gura mai usor si ia-ti pe rivale ca acolo ai cerere designer, pana nu ma faci sa te injur, ca nu mi se ofileste de 10 warning points :).
Recommended Posts