Jump to content

Recommended Posts

Posted

ultimele lucrari pe care le-am facut pt bugged, 2 sunt pentru mine,

o sa ajunga destul de rau comunitatea la capitolul asta;

kO9favk.png  hdJWOBh.png  a5dtHiC.png   kp8C8dS.png

si da, daca va intrebati, o sa ma mut pe alta comunitate unde munca este respectata, nu ca aici.

Respect frate !

Posted (edited)

Foarte frumoase.

Imi poti da borderele te rog ?

majoritatea-s facute de mine, nu pot.

Border luat de pe alta comunitate, ai pus brush sa fie culoarea aia pe margini.

kUeGQEX.png

Edited by AIM Earlz
Posted

Border luat de pe alta comunitate, ai pus brush sa fie culoarea aia pe margini.

kUeGQEX.png

doar ala e luat, restu sunt facute de mine, daca nu stii, taci

Posted (edited)

doar ala e luat, restu sunt facute de mine, daca nu stii, taci

=)))))))))))))))))

kp8C8dS.png = 43j789U.png

hdJWOBh.png = 2uJJBoj.png (ai dat flip sa apara in x-uri.)

Daca nu vrei sa dai bordere spui foarte simplu ca nu vrei sa le dai, nu sa mintii ca tu esti creatorul.

Edited by AIM Earlz
Posted

=)))))))))))))))))

kp8C8dS.png = 43j789U.png

hdJWOBh.png = 2uJJBoj.png (ai dat flip sa apara in x-uri.)

Daca nu vrei sa dai bordere spui foarte simplu ca nu vrei sa le dai, nu sa mintii ca tu esti creatorul.

esti prost rau sa moara franta, iti arat tutorial cum iti faci border? ca sa nu mai comentezi aiurea, 43j789U.png asta tot de mine e facut

Posted

esti prost rau sa moara franta, iti arat tutorial cum iti faci border? ca sa nu mai comentezi aiurea, 43j789U.png asta tot de mine e facut

E acelasi care ti l-am aratat eu.

Arata-mi .psd de la border-ul tau cand il faceai, si retrag toate cuvintele spuse.

Posted (edited)

ti-a datoooo baiiiiiiiiiii

5 min dupa ce a pus el comentariu. Stai jos, 4.

daca fanu meu e prost si nu intelege din prima

Iar te iei de ei? 

ON: i-ai zis-o

dai cartonasu rosu

Au venit fani tai la mine? :(

Ce mi-ai aratat acolo? Un pack de patternuri de pe net. Esti genial.

Click cer edit daca e reclama

Hai ca nu ma cobor la mintea ta, am terminat discutia ca te doare adevarul.

Edited by EarLz
Posted

daca fanu meu e prost si nu intelege din prima

cine sa-ti fie fan la lucrariile alea facute in paint cu ajutorul mamei tale ? :))))))))))))))) cheama admin sa imi dea warn point, nu-mi pasa, daca downloadezi niste pattern-uri de bordere de pe niste site-uri fantoma nu esti designer, chill.

• Upvote 1
Posted (edited)

Wtf ești prost, repet, așa se fac majoritatea borderelor, ce pretenții sa am de la unu care folosește bordere de 150x250 pe 150x300

Click cer edit daca e reclama

Click cer edit daca e reclama

se vede ca esti prost tare, am avut dreptate, ti-am aratat cum am facut, acum ce plm vrei? ca sunt postate sute de bordere pe alte comunitati si postate prima oara pe dungi, asta e alta treaba, dar repet, tare prost. iti aduci catelu sa comenteze? "un pack de patternuri de pe net", pai coaie, tu esti chior, te-ai uitat pe layer? pe margine?

cine sa-ti fie fan la lucrariile alea facute in paint cu ajutorul mamei tale ? :))))))))))))))) cheama admin sa imi dea warn point, nu-mi pasa, daca downloadezi niste pattern-uri de bordere de pe niste site-uri fantoma nu esti designer, chill.

fanule, nu uita ce ai zis acum o zi-doua, "foarte frumoase, poti sa-mi dai borderele?" pai sunt obligat ma fanule? nu sunt, dau doar cui vreau, pleaca si tu si cu stapanu tau de aici, se vede ca prostia voastra e dusa la nivel maxim.

https://www.youtube.com/watch?v=wtbpqlW599Q

sa-l mai vezi inca o data fan, earlz

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted

se vede ca esti prost tare, am avut dreptate, ti-am aratat cum am facut, acum ce plm vrei? ca sunt postate sute de bordere pe alte comunitati si postate prima oara pe dungi, asta e alta treaba, dar repet, tare prost. iti aduci catelu sa comenteze? "un pack de patternuri de pe net", pai coaie, tu esti chior, te-ai uitat pe layer? pe margine?

fanule, nu uita ce ai zis acum o zi-doua, "foarte frumoase, poti sa-mi dai borderele?" pai sunt obligat ma fanule? nu sunt, dau doar cui vreau, pleaca si tu si cu stapanu tau de aici, se vede ca prostia voastra e dusa la nivel maxim.

https://www.youtube.com/watch?v=wtbpqlW599Q

sa-l mai vezi inca o data fan, earlz

In primul rand, nu sunt fanul tau, si nu cred ca oricine altcineva este.

In al 2-lea rand, am spus 'frumoase' pentru a face rost de bordere, cum ar face oricine altcineva.

In al 3-lea rand, ma obosesti cu replicile tale care le foloseam in pregatitoarea.

'se vede ca prostia voastra e dusa la nivel maxim.' nu cred ca ai apucat tu sa ma cunosti ca sa ma faci 'prost' asa ca tu destept-ule care esti, lasa gura mai usor si ia-ti pe rivale ca acolo ai cerere designer, pana nu ma faci sa te injur, ca nu mi se ofileste de 10 warning points :).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp