Hutchinson Posted April 1, 2017 Author Posted April 1, 2017 +1 ty Interesant. mersi --------------------------- LOCKED ---------------------------
Bock Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Aiurea, mereu mi-a placut cum lucrai ingâmfatule, succes~!
GRiZATUZEWJR Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 (edited) Frumoase ca de obicei. Te muti de aici?... da Aiurea, mereu mi-a placut cum lucrai ingâmfatule, succes~! ms ULTIMA POSTARE, BFT BUGGED http://imgur.com/a/IgXDI care din ele? TOTI FANII MEI SI-AU PUS SI EI ARTWORK LA PORTOFOLIU, VAI. , inchide topicu ms Edited April 2, 2017 by gr1zaTuu
Adrian Gheorghiu Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 da ms ULTIMA POSTARE, BFT BUGGED http://imgur.com/a/IgXDI care din ele? TOTI FANII MEI SI-AU PUS SI EI ARTWORK LA PORTOFOLIU, VAI. , inchide topicu ms :))) Eu zic prima dar tot mi se pare prea mult sharpen.
GRiZATUZEWJR Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 (edited) new - cadouri pt bugged niste avatare, numele comunităţii e cenzurat Edited April 8, 2017 by Grey -
vTuDoR Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 mai dai fail la text, csf, numai fa asta ce scrie aici?
Cactus Tech Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 zi-mi si mie cum faci asa stralucitor text-ul, ms
iNvidie Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 TOTI FANII MEI SI-AU PUS SI EI ARTWORK LA PORTOFOLIU, VAI. Tu nu faci arta, lucrarile tale nici nu se aproprie, esti foarte, dar foarte departe de ce se poate numi artwork.
GRiZATUZEWJR Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 (edited) Tu nu faci arta, lucrarile tale nici nu se aproprie, esti foarte, dar foarte departe de ce se poate numi artwork. stiu mane, de aceea am schimbat numele acestui topic, dar voi posta si anumite chestii din Ai pe viitor. mai dai fail la text, csf, numai fa asta ce scrie aici? Mane, am zis ca am cenzurat numele comunitatii, ai nevoie de un control la ochi? Frumoase lucrări, continuă tot aşa! multumesc. @ cand faci alea? ;) o sa vad. zi-mi si mie cum faci asa stralucitor text-ul, ms n-am de ce. ba cum realizezi ce anume? Edited April 8, 2017 by Grey -
vTuDoR Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 stiu mane, de aceea am schimbat numele acestui topic, dar voi posta si anumite chestii din Ai pe viitor. Mane, am zis ca am cenzurat numele comunitatii, ai nevoie de un control la ochi? multumesc. o sa vad. n-am de ce. ce anume? ma refeream la textu cu albastru =))
Adi Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Tu nu faci arta, lucrarile tale nici nu se aproprie, esti foarte, dar foarte departe de ce se poate numi artwork. Shut up neauzitule. Dupa nume se vede ca esti invidios.
GRiZATUZEWJR Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Shut up neauzitule. Dupa nume se vede ca esti invidios. A zis adevarul. Nu am nimic cu el, dar voi posta anumite chestii facute in Ai.
iNvidie Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Shut up neauzitule. Dupa nume se vede ca esti invidios. Macar daca ai fi avut o treaba cu designul, dar din pacate nu ai.
Adi Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Macar daca ai fi avut o treaba cu designul, dar din pacate nu ai. Daca nici eu nu am treaba cu designul, hai dai drumu.
grey - Posted May 28, 2017 Posted May 28, 2017 Redeschis portofoliul din top 5 Most Replies! Mulţumesc designerilor. Aştept pm-uri de la cei ce doresc avatare, 4
Recommended Posts