Gabi NR Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 (edited) Salut! Faine lucrari iti urez bafta in continuare si ai un +1 pentru asta. Daca nu e mare deranjul ai putea sa-mi faci si mie lafel numai ca vreau numele .Pikaciu. multumesc anticipat si mult spor in continuare! . Edited September 4, 2016 by Viper R
Hutchinson Posted September 4, 2016 Author Posted September 4, 2016 GG Grey imi place.. Mai am mult pana o sa ajung si eu ca tine, fa-mi un avatar cu ce stock vrei daca poti si ai timp. Mersi! P.S am mai facut si eu niste avatare :)) n-am timp, sunt ocupat in perioada asta, d-aia nici nu am mai postat creatii pentru alti membrii ai comunitatii. . ?
Hutchinson Posted September 4, 2016 Author Posted September 4, 2016 Inca nu ai facut semnatura aia. :( ţi-am dat pm. gj man! merci!
Systemm. Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Salutare, Mai ai mult de lucrat la avatare. Nu mai pune mult blur pe 'multiply', nu arata bine. Incearca sa pui 1/2 layere cu Sharpen, opacitatea pe la 15/20%.
Hutchinson Posted September 5, 2016 Author Posted September 5, 2016 Salutare, Mai ai mult de lucrat la avatare. Nu mai pune mult blur pe 'multiply', nu arata bine. Incearca sa pui 1/2 layere cu Sharpen, opacitatea pe la 15/20%. ştiu, nu am pus pe multiply, oricum, acela a fost doar un blur de tes Frumos Griule,Bravo. gg Bravo pentru munca depusa gg merci. t, merci de sfaturi.
Lawrence Official Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Frumoase lucrari, gg, poate treci si pe la mine cu o creatie. http://forum.bugged.ro/topic/222595-cerere-avatar-lawrence/
Hutchinson Posted September 10, 2016 Author Posted September 10, 2016 - mi-am încheiat activitatea în Photoshop; - portofoliul va fi închis.
Hutchinson Posted October 22, 2016 Author Posted October 22, 2016 (edited) Am revenit dupa mult timp cu 4 avatare şi un mega fontpack, link-ul este mai jos. ------------------------------------------------------------------------------------- Click pe imagine pentru a vedea topicul cu FontPack-ul. Edited October 22, 2016 by Grey 3
Hutchinson Posted October 22, 2016 Author Posted October 22, 2016 ohoo, bv grey ai facut avatare mz, asta am avut timp sa fac. 1
Andrew- Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Am revenit dupa mult timp cu 4 avatare şi un mega fontpack, link-ul este mai jos. ------------------------------------------------------------------------------------- Click pe imagine pentru a vedea topicul cu FontPack-ul. Foarte frumoase! Ce font ai folosit la avatarul lui Kapow?
Hutchinson Posted October 22, 2016 Author Posted October 22, 2016 Foarte frumoase! Ce font ai folosit la avatarul lui Kapow? CocoBiker, il gasesti in FontPack. 2
J u s t O n e Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Am revenit dupa mult timp cu 4 avatare şi un mega fontpack, link-ul este mai jos. ------------------------------------------------------------------------------------- Click pe imagine pentru a vedea topicul cu FontPack-ul. Gj!
King.SkuLLy Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Tot incarci pozele prea tare, exact ca la fostu avatar, remediaza
Hutchinson Posted October 23, 2016 Author Posted October 23, 2016 Tot incarci pozele prea tare, exact ca la fostu avatar, remediaza ms de sfat, tin cont
Recommended Posts