Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut! Faine lucrari iti urez bafta in continuare si ai un +1 pentru asta.

xgfUJQ6.gif

Daca nu e mare deranjul ai putea sa-mi faci si mie lafel numai ca vreau numele .Pikaciu. multumesc anticipat si mult spor in continuare!

.

Edited by Viper R
Posted

GG Grey imi place.. Mai am mult pana o sa ajung si eu ca tine, fa-mi un avatar cu ce stock vrei daca poti si ai timp. Mersi! P.S am mai facut si eu niste avatare :))

n-am timp, sunt ocupat in perioada asta, d-aia nici nu am mai postat creatii pentru alti membrii ai comunitatii.

.

?

Posted

Salutare,

Mai ai mult de lucrat la avatare. Nu mai pune mult blur pe 'multiply', nu arata bine.

Incearca sa pui 1/2 layere cu Sharpen, opacitatea pe la 15/20%.

Posted

Salutare,

Mai ai mult de lucrat la avatare. Nu mai pune mult blur pe 'multiply', nu arata bine.

Incearca sa pui 1/2 layere cu Sharpen, opacitatea pe la 15/20%.

ştiu, nu am pus pe multiply, oricum, acela a fost doar un blur de tes

Frumos Griule,Bravo.

gg

Bravo pentru munca depusa

gg

merci.

t, merci de sfaturi.

• 1 month later...
Posted (edited)

Am revenit dupa mult timp cu 4 avatare şi un mega fontpack, link-ul este mai jos.

qQQY3Lj.png  3k8lSfU.png  YJ3tMCy.png  0vkB1Rs.gif

-------------------------------------------------------------------------------------

jkYPGeW.gif

Click pe imagine pentru a vedea topicul cu FontPack-ul.

Edited by Grey
  • Upvote 3
Posted

Am revenit dupa mult timp cu 4 avatare şi un mega fontpack, link-ul este mai jos.

-------------------------------------------------------------------------------------

jkYPGeW.gif

Foarte frumoase! Ce font ai folosit la avatarul lui Kapow?

Posted

jkYPGeW.gif

Gj!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp