Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu exista limbaje de programare pentru incepatori. Toate sunt la fel de grele.

Dupa mine, ti-as recomanda PAWN (pentru realizarea unui gaemode pentru server-ul de SA:MP(daca doresti sa iti deschizi unul sau daca vrei sa inveti mai multe despre SA:MP scripting.)), dar si PHP (pentru realizarea unui panel, cum are server-ul Bugged.).

Ambele sunt la fel de grele (dupa parerea mea, adica am stat ceva timp sa le invat), dar dupa un timp le inveti foarte usor.

Sper ca ti-am fost de ajutor. :) 

Posted (edited)

invata c++, c# sau php/html etc, mai bine astea decat pawn, sunt mai folositoare

Edited by ZGUNY
Posted

Cum ti-a zis si Zguny, invata c++,java,python,html si php. Pawn nu te ajuta, se foloseste doar la sa-mp.

Iti sugerez sa incepi cu c++.

Posted (edited)

Nu exista limbaje de programare pentru incepatori. Toate sunt la fel de grele.

Dupa mine, ti-as recomanda PAWN (pentru realizarea unui gaemode pentru server-ul de SA:MP(daca doresti sa iti deschizi unul sau daca vrei sa inveti mai multe despre SA:MP scripting.)), dar si PHP (pentru realizarea unui panel, cum are server-ul Bugged.).

Ambele sunt la fel de grele (dupa parerea mea, adica am stat ceva timp sa le invat), dar dupa un timp le inveti foarte usor.

Sper ca ti-am fost de ajutor. :)

Chiar crezi că samp-ul o să reziste zeci de ani? Mai bine înveți PHP, C, C++, C#, Java, Python. Iți recomand să începi cu PHP, deoarece este un limbaj ușor de învățat, după te poți orienta spre altele, rând pe rând. Edited by L0K3D.
Posted

Nu incepe cu C++. Just don't. Cum au zis si baietii, este bine sa incepi cu pawn, deoarece inveti logica programarii, dar sa nu avansezi foarte mult. Dupa iti e foarte usor sa inveti alt limbaj. In principal, iti recomand sa incepi cu bazele logicii, apoi pawn + php(framework-uri gen laravel, codeigniter), html + css, python si in cele din urma, c++.

• Upvote 1
Posted

C++ este vechi. Daca vrei ceva in zona asta macar incearca C#. Oricum, iti recomand sa alegi ceva ca :-? python sa incepi sa vezi cu ce se mananca si dupa te orientezi spre ce iti place (web, db, aplicatii pt pc, mobil etc)

Posted

Daca vrei sa te axezi pe design poti incepe cu HTML,CSS,JavaScript, poftim cateva link-uri utile. (trebuie sa stii si putina engleza ca sa te apuci de programare)
HTML : 
http://www.w3schools.com/html/default.asp
CSS : http://www.w3schools.com/css/default.asp
JavaScript : http://www.w3schools.com/js/default.asp
Iti recomand sa incepi cu astea, deoarece esti la inceput si nu vei intelege prea multe chestii din celelalte limbaje de programare.
Dupa ce termini cu astea si vrei sa te axezi pe dezvoltare de aplicatii, site-uri web s.a.m.d, le poti incerca si pe celelalte. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp