kilomerty Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Contul meu de Steam e setat pe un email care inainte functiona, dar acum nu mai primesc nimic cica conectare esuată, dar vreau sa il schimb email sau sa fac sa meargă Quote
Keresztes Erik Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 nu poti, daca nu ai acces la email/telefon, nu iti poti accesa contul de steam Quote
GeorgianX Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Poti face un ticket la steam si sa-i explici exact ce s-a intamplat. Pentru asta ai nevoie de urmatoarele date: ID si Parola cu care te logai pe email, CD Key-uri cu care ti-ai activat jocurile, sa se stie ca tu le-ai activat. Sunt slabe sanse, dar eu am recuperat contul prin aceasta metoda, eu am detinut 12 cd key-uri cu care mi-am activat jocurile si mi-au luat ticketul in considerare. Sper sa reusesti sa-l recuperezi. Quote
danielapostol26 Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 @, Pur si simplu ti-ai pierdut contul. Nu o sa mai ai nici un acces la el, daca iti faceai Steam Guard pe telefon, crede-ma ca nu aveai problema asta. Quote
Recommended Posts