Jump to content

Recommended Posts

Posted

Trandafirescu, ai ideei din ce in ce mia bune! Service Bariera, acuma Clowns Pocket, va asteptam in fiecare seara la Clowns Pocket! +1 Trandafirescu!

Posted

Sincer daca s-ar facea asa ar fii minunat , o idee foarte buna sincer mi-as dori sa se faca asta +1

Posted

Uhuuuu, super faina ideea, eu vreua sa particip, dar sunt fbi, o sa vin ca invitat de lux nu pentru protectie :)) va puteti baza pe mine pentru un stil role-play curat si fara glume proaste.

Posted (edited)

Multumesc tuturor pentru sustinere! Doar cu ajutorul vostru vom putea face unele lucruri posibile ...deci as avea o mica rugaminte daca puteti in game sa dati un anunt ,doua iar eu voi incerca sa vorbesc cu cel care detine Clows pocket si cu liderii NR/F.B.I/PD  sa vedem poate incepem din aceasta seara .

ps: @@GiGii :  am o imaginatie foarte bogata ;))))

Edited by AdmiraL
Posted (edited)

In seara aceasta este prima editie Hollywood Stars Bugged . Unde sunt invitati toti playerii online la ora 22:00 !

Asteptam si prezenta adminilor @,  @@Tibi s.a.m.d ,cat si a liderilor de mafii/departamente/Factiuni pasnice impreuna cu membri acestora !

Ps: Tin sa precizez ca daca avem printre noi o persoana care se pricepe bine la crearea de video'uri ar fi chiar frumos sa se faca o prezentare a servarului in aceasta seara la acest eveniment ! [ asta daca vom reusi sa strangem cat mai multi playeri]  

Edited by AdmiraL
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp