Guest Myhay3 Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Salutare BuggeD,eu sunt HeinzelPHENOMENAL,și am zis și eu să revin aicișa,după o pauză lungă...și nu am venit cu mâna goală chiftele umblătoare,am venit cu o țintă MONDIALĂ doar pentru faraonii care se respectă! Digăl din AFGANISTAN când stai pe loc - Digăl din AFGANISTAN când tragi - M4 ARĂBESC - Bonus chrome-ul mondial by Heinzel pentru arme! Download țintă în format SiteM16: Download țintă în format hud.txd: http://www61.zippyshare.com/v/HrMir0w4/file.html Copyright ©HeinzelPHENOMENAL 31.08.2016
Guest Myhay3 Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 @, Mersi mă! @, Tu ejti zlab! @@Orion43, Mersi cumetre! @@xWatchOut, Trăița-r porcii!
RideOut Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 +1 frateloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, in sfarsit ai revenit si tuuuuuu <3 :*
Guest Myhay3 Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 +1 frateloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, in sfarsit ai revenit si tuuuuuu <3 :* Mersi fratele meu,eh o revenire asa in forta! Csf!
Toma AG-7 Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 e by heinzel 100% nu ai luat-o de aici din comentarii si acum e by heinzel https://www.youtube.com/watch?v=u08XctFtl84
Guest Myhay3 Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 @@TomaContDeForum, Dragă heităr împuțit,te rog să te mai uiți la ce video ai dat tu,și la ce țintă am postat eu! Hai ca te pwp din Dubai!
Freedom. Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 e by heinzel 100% nu ai luat-o de aici din comentarii si acum e by heinzel https://www.youtube.com/watch?v=u08XctFtl84 E aia vechie de acum 2 ani de abea stiam sa deschid photoshopu si mi-am tras si eu 3 linii in photoshop:) @@TomaContDeForum, Dragă heităr împuțit,te rog să te mai uiți la ce video ai dat tu,și la ce țintă am postat eu! Hai ca te pwp din Dubai! Ho ho ho calmeazate dude ca n-ai muncit nici cat un deget.
Toma AG-7 Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 @@TomaContDeForum, Dragă heităr împuțit,te rog să te mai uiți la ce video ai dat tu,și la ce țintă am postat eu! Hai ca te pwp din Dubai! pai daca esti un fan amarat si cica e by heinzel, uita-te ca e exact aceeasi tinta si mai incet cu gura ca daca iti lansez o talpa in nas iti divorteaza felinarele
NoroceL Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 (edited) Vrei sa te bat? Daca-ti f** o palma iti intorc ochii, terminatule. Iei tinta de la Tili si o postezi ca e by heinzel, ma uratanie de om, ca-ti dau 2 picioare dupa cap te duci dupa m***. Edited August 31, 2016 by Kronick //warned
Guest Myhay3 Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 @@TomaContDeForum, Fan,mă pripas,usor băiețaș,că e ușor să tastezi dar mai greu să faci ceea ce spui! Esti doar un moleșit care stă 24/24,și vii aici cu niște comentarii in care ești total pe lângă! Oricum te faci de ras singur! pwp pentru toti fanii mei,si pentru tine c**** pansat!
Toma AG-7 Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 @@TomaContDeForum, Fan,mă pripas,usor băiețaș,că e ușor să tastezi dar mai greu să faci ceea ce spui! Esti doar un moleșit care stă 24/24,și vii aici cu niște comentarii in care ești total pe lângă! Oricum te faci de ras singur! pwp pentru toti fanii mei,si pentru tine c**** pansat! te bat cap in cap cu alalalt de la tine din poza
Guest Myhay3 Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 te bat cap in cap cu alalalt de la tine din poza Saracu e chior =)))))))))))))))))))))))))))))))) Moor baa =)))))))))
Toma AG-7 Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Saracu e chior =)))))))))))))))))))))))))))))))) Moor baa =))))))))) ah, aia e fata, sunt mai chior de fel scuza-ma, vezi cand o bagi in ea sa nu ii se scoale si ei
NoroceL Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Saracu e chior =)))))))))))))))))))))))))))))))) Moor baa =))))))))) Daca nu intelegi ironia inseamna ca esti tu prost, orfanule. Ala era vreun rocker cu paru mai lung si ai facut poza sa pui si tu pe forum =))) Mortii tai de pularau S-o iau pe Andreea in p*** si pe tine te iau sa-mi dai o limba in cur.
Recommended Posts