kenyyy Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Deci nu pot suporta deloc chestia asta.Practic cand intru in samp,ma joc 2 minute(cateodata chiar deloc) si dupaia se blocheaza totu,se aude un sunet in reluare ca si cum s-a blocat,nu pot face nimic,nici alt+f4,ctrl alt del,nimic,nimic.Doar la samp merge chestia asta,la celelalte jocuri nu-mi face asa. PC SPECS: procesor : i3-4330 CPu 3.50 GHz 4GB Ram 64-bit placa video : nvidia geforce gt730 Nu am virusi in calculator,am dat scan la toate antivirusurile,nimic ! Quote
rx25h Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 (edited) Iti sugerez o reinstalare a windows-ul si un update al tuturor driverelor. S-ar putea ca placa video sau una/mai multe dintre placutele tale de memorie RAM sa fie avariate , iti sugerez sa le schimbi. Incearca sa reinstalezi si jocul din nou , sau sa il descarci dintr-o alta sursa. Edited September 2, 2016 by Red Family Rx25H Quote
kenyyy Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 am instalat de 5 ori,o sa incerc sa sterg calculatorul de praf si sa reinstalez windows,ciudat ca-mi merg toate jocurile,si gta 5,si cs go,dar samp nu. Quote
ZakeNN Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Mi se pare a fi Blue-Screen, asa am patit si eu de multe ori, am schimbat HDD-ul, iar acum recent tot asa mi s-a intamplat dar s-a rezolvat de la sine. Trebuie ingrijit pc-ul ca sa iti mearga ;) Quote
AndreiZEW Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Reinstaleaza Windows-ul iti recomand 7 ultimate. Quote
GF Catalin. Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Reinstaleaza un windows 7 bootat. Quote
F. Denis Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Reinstalează windows-ul, pune 7 ultimate sau îți recomand chiar windows 10 (eu dețin în momentul de față și pot spune că pot juca liniștit samp) Instalezi după aceea toate programele necesare, inclusiv driverele (să ai ultimul update), șterge praful de pe calculator (excesul de praf poate dăuna probleme calculatorului) și încearcă să vezi dacă îți funcționează jocul. Quote
kenyyy Posted September 4, 2016 Author Posted September 4, 2016 un link unde pot reinstala windows? Quote
F. Denis Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 un link unde pot reinstala windows? Descarci de pe [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] (recomand) Windows 10 şi îl bootezi pe un cd sau usb. Dacă nu te descurci, îmi dai un PM şi îţi voi explica pas cu pas ce trebuie să faci. Quote
Vlad Chis Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Pune acest gta3.img https://www.youtube.com/watch?v=KFe3UGkdD1I si schimba rezolutia, mai mica. Quote
Recommended Posts