ZLATE Official Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Salut, am zi eu o problema cu PC-ul , imi mergea foarte greu netul i'am dat Restart cand i'am dat restart el a inceput sa se scaneze apoi s'a deschis si cand vroiam sa intru in My documents ma putea sa dau Delete my imets si mai multe si daca dadem no nu se intampla nimic am dat Yes si mi s -a sters si download si tot , ce sa ii fac ca nu mai gasesc pozele facute pe samp ma poate ajuta cineva? Quote
rx25h Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Incearca sa fi mai explicit cu problema detinuta prin folosirea unui vocabular lizibil. Poti folosi un software pentru recuperarea fisierelor de pilda Recuva pe care il poti gasi aici https://www.piriform.com/recuva si sa scanezi partile din calculator de unde ti s-au sters lucrurile iar apoi vei gasi toate lucrurile sterse pe care le poti recupera . Iti recomand sa rogi pe cineva sa iti reinstaleze windows-ul pentru ca din cele precizate de tine se pare ca ai avea un virus care te-a fortat sa iti stergi anumite fisiere. Daca ai nevoie de ajutor indetaliat imi poti da un PM. Quote
Recommended Posts