Seck Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Stie careva de ce imi face asa textura din joc? Si la google chrome lafel imi face nu e vorba de filmat imi face lafel si cand nu filmez si pe chrome. Driver placa video este instalat... [media=500 300]https://youtu.be/fT5O3hbq6nI[/media] Quote
7Sharky Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Incearca sa modifici din setari pe x32 la rezolutie. Quote
rx25h Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Este probabil sa nu fie problema de la drivere placii ci chiar de la placa video in sine , ceea ce inseamna ca s-a uzat prin vechime sau din alte motive . Mai poate fi problema si daca ai putina memorie de tip RAM . Iti recomand sa iti reinstalezi toate driverele cautand niste driverpack-uri pe Google sau sa iti achizitionezi o noua placa video sau mai multa memorie RAM. Quote
Seck Posted September 2, 2016 Author Posted September 2, 2016 Este probabil sa nu fie problema de la drivere placii ci chiar de la placa video in sine , ceea ce inseamna ca s-a uzat prin vechime sau din alte motive . Mai poate fi problema si daca ai putina memorie de tip RAM . Iti recomand sa iti reinstalezi toate driverele cautand niste driverpack-uri pe Google sau sa iti achizitionezi o noua placa video sau mai multa memorie RAM. Am 4 GB ram... dc crezi ca filmez cu 50-60 fps si nu cu 10-20 ?... nu stiu ce dracu sa ii fac o sa incerc sa ii schimb placa video Quote
Alex.Bugged Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Probabil este de la placa ta video. Quote
Nak Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Faci reclamă la alt server, îți recomand să editezi. Quote
Recommended Posts