Gose Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 (edited) Se pare ca portofoliul mi-a fost sters... il refac ( precizez, am si lucrari vechi printre acestea ): Blur v1.1: Semnaturi: Lucrari vechi: Edited September 1, 2016 by 4mOve. 5 Quote
Gabi Barabas Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Super tare , iti dau pm sa imi faci si mie :D Quote
Gose Posted September 1, 2016 Author Posted September 1, 2016 Super tare , iti dau pm sa imi faci si mie :D Ms. Baga pm. New: Quote
Alesto Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Blur-ul tau nu da bine pe toate tipurile de stock-uri + ca ar mai trebui sa lucrezi putin la el, de aia ar trebui sa schimbi opacitatea, la unele ai cam exagerat cu darken-ul, pune-l pe 15-20%. Quote
Gose Posted September 2, 2016 Author Posted September 2, 2016 (edited) Blur-ul tau nu da bine pe toate tipurile de stock-uri + ca ar mai trebui sa lucrezi putin la el, de aia ar trebui sa schimbi opacitatea, la unele ai cam exagerat cu darken-ul, pune-l pe 15-20%. Ok, mersi de sfat. p.s: nu folosesc acelasi blur la toate. Edited September 2, 2016 by 4mOve. Quote
King.KEiKOV Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Daca poti sa pui textul KEiKOV pe acesta: ai +2 de la mine! Quote
Gose Posted September 2, 2016 Author Posted September 2, 2016 Daca poti sa pui textul KEiKOV pe acesta: ai +2 de la mine! Iti fac cand intru in photoshop. Quote
Sh2mpy Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Imi plac creatiile tale, succes mai departe. Quote
Gose Posted September 2, 2016 Author Posted September 2, 2016 Imi plac creatiile tale, succes mai departe. Mersi. Daca poti sa pui textul KEiKOV pe acesta: ai +2 de la mine! Cadou: http://imgur.com/CGOCcKR New ( .gif http://imgur.com/CGOCcKR ): Quote
Gose Posted September 2, 2016 Author Posted September 2, 2016 New: Si prima semnatura in care am lucrat cu c4d: Quote
Gose Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 (edited) Si ceva pentru un "preten": Edited September 3, 2016 by 4mOve. Quote
Gose Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 Sunt bestiale, felicitari! Tot asa :) Thx. :* Quote
bebero Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Ai avatare frumoase, chiar reusite, la unele textul este foarte slab, si fura privirea, intr-un mod negativ.Vad ca ai incercat sa lucrezi si cu c4d-uri, incearca pentru asta sa cauti ceva tutoriale, doarece e o lucrare mult prea incarcata a ta, si fara pic de sens, sunt multe texturi amestecate, text-ul care nu e deloc integrat. Quote
Gose Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 Ai avatare frumoase, chiar reusite, la unele textul este foarte slab, si fura privirea, intr-un mod negativ. Vad ca ai incercat sa lucrezi si cu c4d-uri, incearca pentru asta sa cauti ceva tutoriale, doarece e o lucrare mult prea incarcata a ta, si fara pic de sens, sunt multe texturi amestecate, text-ul care nu e deloc integrat. Mersi de sfat. Quote
Gose Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 Slab, mai ai de lucrat.. Stiu, stiu. slaban, a? Quote
King.SkuLLy Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Stiu, stiu. slaban, a? Iau cum vrei, o critica, ce vrei tu, nu imi pasa, insa mai ai de lucrat. Quote
Gose Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 Iau cum vrei, o critica, ce vrei tu, nu imi pasa, insa mai ai de lucrat. Eram sarcastic, stiu ca mai am de lucrat. Peace. Quote
bush Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 WOW, m-ai luat cu mult, daca vrei arunca si la mine un ochi peste portofoliul meu, Te descurci bine, parerea mea. Daca mi-ai da niste sfaturi pentru blur as aprecia enorm. Bafta in continuare! Quote
Recommended Posts