Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Se pare ca portofoliul mi-a fost sters... il refac ( precizez, am si lucrari vechi printre acestea ):

ymhJDfT.jpgWtKQHPd.jpgiwBvGyH.jpgLKoMyTi.jpggeGpQvF.jpgIw2QR1e.jpgt5qVlNW.jpgcXvsBXZ.jpg

Blur v1.1:

H1JqwTC.jpg0qHAPal.jpgVL3O0NT.jpg5GmOmAw.jpgOJEBKkF.jpgofU3OoX.jpgz80nzol.jpgBSGCkiL.jpgAH3TPIl.jpgOTr4c1R.jpgx64ooo3.jpg8CxFNW3.jpg90ni6Kf.jpgPvUjdKu.jpg8CKBkjF.jpgoGYS6lf.jpgPPG5RE0.jpgMCMsluk.jpgNQxRu1g.jpgnG3MufG.jpg8W08C7U.jpgsOZIOda.jpgigNNbJO.jpgCtbRpnc.jpgRgNlaLx.jpg

Semnaturi:

PHvI3RO.jpgnARpDmU.jpglJW7XPD.jpgp6VRXiP.jpg0Z9qjtt.jpg

Lucrari vechi:

OGZZ849.jpg8RA7iIm.jpg

Edited by 4mOve.
  • Upvote 5
Posted

Super tare , iti dau pm sa imi faci si mie :D

Ms. Baga pm.

New:

AmB9zF1.jpg25zMn2z.jpg6aByq74.jpgmTmcqxr.jpgoqWKmd6.jpgCCls4Y3.jpgWbM8abm.jpgx1pO9Dr.jpg

Posted

Fortik fratika bv

ms, pwp <3

Posted

Frumoase.

Thanks.

Posted

Blur-ul tau nu da bine pe toate tipurile de stock-uri + ca ar mai trebui sa lucrezi putin la el, de aia ar trebui sa schimbi opacitatea, la unele ai cam exagerat cu darken-ul, pune-l pe 15-20%.

Posted (edited)

Blur-ul tau nu da bine pe toate tipurile de stock-uri + ca ar mai trebui sa lucrezi putin la el, de aia ar trebui sa schimbi opacitatea, la unele ai cam exagerat cu darken-ul, pune-l pe 15-20%.

Ok, mersi de sfat.

p.s: nu folosesc acelasi blur la toate.

Edited by 4mOve.
Posted

Daca poti sa pui textul KEiKOV pe acesta: 6aByq74.jpgai  +2  de la mine!

Iti fac cand intru in photoshop.

Posted

New:

Rh3Cecj.jpg4OoROuH.jpgva2Jj9s.jpgHLfow1k.jpgDim7dSK.jpghFXW7xq.jpg9t2scJy.jpg0xrLE5g.jpgzmAmqW5.jpgQEtdRSO.jpgY0uqmLv.jpgnUoERwX.jpg

Si prima semnatura in care am lucrat cu c4d:

jcjGibr.jpg

Posted (edited)

bNZAgmE.jpgxSF8xgf.jpgB47dc8q.jpgsZ3wSsh.jpgpSv9KVq.jpg

Si ceva pentru un "preten":

tQ23t9w.jpgQHrssYr.jpgkivmRo4.jpg

Edited by 4mOve.
Posted

Sunt bestiale, felicitari! Tot asa :)

Thx. :*

Posted

Ai avatare frumoase, chiar reusite, la unele textul este foarte slab, si fura privirea, intr-un mod negativ.
Vad ca ai incercat sa lucrezi si cu c4d-uri, incearca pentru asta sa cauti ceva tutoriale, doarece e o lucrare mult prea incarcata a ta, si fara pic de sens, sunt multe texturi amestecate, text-ul care nu e deloc integrat.

Posted

Ai avatare frumoase, chiar reusite, la unele textul este foarte slab, si fura privirea, intr-un mod negativ.

Vad ca ai incercat sa lucrezi si cu c4d-uri, incearca pentru asta sa cauti ceva tutoriale, doarece e o lucrare mult prea incarcata a ta, si fara pic de sens, sunt multe texturi amestecate, text-ul care nu e deloc integrat.

Mersi de sfat.

Posted

Slab, mai ai de lucrat..

Stiu, stiu. slaban, a?

Posted

Iau cum vrei, o critica, ce vrei tu, nu imi pasa, insa mai ai de lucrat. 

Eram sarcastic, stiu ca mai am de lucrat. Peace.

Posted

WOW, m-ai luat cu mult, daca vrei arunca si la mine un ochi peste portofoliul meu, Te descurci bine, parerea mea. Daca mi-ai da niste sfaturi pentru blur as aprecia enorm. Bafta in continuare!