Trebor. Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Poze tinta : -Cand stai pe loc -Cand tragi. Link dowload. *Tinta nu este facuta de mine , am gasit-o intr-un SA modificat . 1
Trebor. Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 E şmecheră ! :D Ma bucur ca-ti place , atunci cand tragi cu ea se face un fel de romb cu laturile care nu sunt unite cu un cerc in mijloc:)
danyelytho Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Poze tinta : -Cand stai pe loc -Cand tragi. Link dowload. *Tinta nu este facuta de mine , am gasit-o intr-un SA modificat . mie numi merge sa o descrarc ai putea daca te rog frumos sami spui cum so descrarc si daca se poate si cum o instalez? multumesc o descarc si cand dau pe descarcare imi intra pe alta pagina google ce trebuie sai fac ca sami mearga ?
Trebor. Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 mie numi merge sa o descrarc ai putea daca te rog frumos sami spui cum so descrarc si daca se poate si cum o instalez? multumesc o descarc si cand dau pe descarcare imi intra pe alta pagina google ce trebuie sai fac ca sami mearga ? Astepti 30 de secunde dupa care dai pe Dowload 1. Ea se instaleaza in urmatorul mod: \Gta SA\models iar acolo dai copi la hud.txd
Trebor. Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Buna rau ! Nice :D Frumoasa ai +1 de la mine ;) Merci
Recommended Posts