SpinNny Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 (edited) Salut, bine v-am regasit la un nou modpack facut de mine in 2-3 zile datorita faptului ca voi ajunge la suma de 2000 abonati,m-am gandit sa fac un modpack mai puternic de data aceasta. Sper sa va placa si daca am gresit cu ceva imi cer mii de scuze! #Roadto2kSUBS! GO SUBSCRIBE! Aveti totul aici: Sper ca nu o sa supar pe nimeni cu acest modpack si sa va placa, daca nu imi asum toata vina! Modurile ce nu le vreti pot fii sterse din modloader sau din folderu jocului! #RoadTo2kSUBS! Edited September 4, 2016 by SpinyOCB 3
Segrewz Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Sa faci cat mai repede 2k subs ca vreau modurile :)))
Ady_ady Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Frumoase modurile. Speram ca vei reusi sa le postezi cat se poate de repede ca abea astept sa folosesc si eu cateva dinte ele GG! P.S: Sunt curios ce cerinte ai la computer ?
.meti Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Frumoase modurile. Speram ca vei reusi sa le postezi cat se poate de repede ca abea astept sa folosesc si eu cateva dinte ele GG! P.S: Sunt curios ce cerinte ai la computer ? Ai in descrierea videoului detaliile/specs si a zis ca prinde 50-90 fara enb.
Recommended Posts