JOHNNNNY. Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Nume:Buica Darius.Varsta:Am 16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Baiat serios, matur, cu capul pe umeri, insa cand este de caterinca nu duc lipsa de simtul umorului. Cand imi cere situatia, sunt foarte dur si ma impun foarte usor. Nu sunt o fire invidioasa, apreciez valorile si le evidentiez cat de mult pot. Sunt genul de om caruia ii place sa duca la sfarsit orice lucru inceput, nu abandonez pe parcurs. Sunt capabil sa lucrez in echipa, insa uneori lucrez pe cont propriu. Am o gandire logica si analizez fiecare pas pe care urmează sa-l fac. Sunt calm in orice situatie, inainte de a lua o decizie importanta gandesc fiecare lucru la rece si sincer sa fiu, nu suport persoanele care se contrazic cu mine in momentul in care ele sunt pe langa subiect.Locatia(Oras):Locuest in Craiova.Ce gen de muzica asculti? Ascult muzica usoara/manele/rock. Nick :JoHnNNnY. Nivel :20Nume folosite anterior:Nu folosesc alte conturi.Vechime pe server:Joc de cand s-a deschis serverul.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu am avut vreodata ban.Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/RKNupLink cu faction history:http://orangepanel.bugged.ro/profile/JoHnNNnY. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu am vreo altercatie cu nimeni.Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da,am fost in .thung.Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu am mai fost in clanul AIMCe alte jocuri mai joci?:Eu inafara de SA:MP mai joc si Counter Strike : Global Ofensive.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cel mai bine ma inteleg cu Swear Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10Experienta DM [ ()/10]: 2/10 Contact skype/yahoo messenger: De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este cel mai activ clan de pe server si cel mai cunoscut .Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu respectul fata de toti playeri din [AIM].Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Bineinteles.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur.
AIMSWEAR Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Contra! Tare greu e sa scrii o aplicatie fara sa dai copy-paste bravo
Recommended Posts