Boy Karate Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Salut! Deci, eu am CD-ul de gta san andreas original, cumparat, si l-am instalat, am instalat samp 0.3.7, si cu cd-ul in pc dau sa deschid samp-ul, imi apar cateva reclame de la rockstar si dupa imi da crash, si o eroare. Eroarea este: i can't demite your GTA version. SA-MP only supports GTA:SA v1.0 USA/EU. Ce sa-i fac sa functioneze?? Va rog, ajutati-ma ... Quote
Reven97 Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Iti trebuie ##### v1.0 usa sau ue sa mearga. Quote
Boy Karate Posted September 4, 2016 Author Posted September 4, 2016 pai frate am cd-ul original de gta san andreas, de ce face asa? si ce sa-i fac? sa piratez alt gta si sa arunc cd-ul? ...... nu m-ai lamurit. Quote
Solution AndreiZEW Posted September 5, 2016 Solution Posted September 5, 2016 Ia acest fisier si pune-l in folderul principal. http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-mods/45488-gta_saexe-10-us.html Quote
Boy Karate Posted September 5, 2016 Author Posted September 5, 2016 il dezarhivez in folderul principal ? deci il dezarhivez si instalez, nu? doamne, multumesc mult! acum merge. cat m-am mai chinuit.. mersi mult frate. puteti da t/c, am rezolvat. Quote
Recommended Posts