Jump to content

Cerere - AIM - DeaNNR1 [Acceptat]

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Liviu
Varsta: 15
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt Liviu si am varsta de 15 ani, imi plac jocurile pe calculator, in special Cs Go si Sa Mp, totusi, pentru moment, Sa Mp ul ramane jocul meu favorit.
Sunt un baiat descurcaret, cu capul pe umeri si cei 7 ani de acasa, un baiat care stie de gluma.

Le ofer respect celor ce ma respecta, nu imi place sa fac scandal din orice lucru marunt, nu imi plac certurile, sunt sociabil si deschis la discutie.
Cam acesta am fost eu :)

Locatia(Oras): Bucuresti.
Ce gen de muzica asculti?: Rap, manele uneori.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : DeaNNR1
Nivel : 15
Nume folosite anterior: -
Vechime pe server: Aproape 5 luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am avut ban.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/wQROt
Link cu faction history: http://orangepanel.bugged.ro/profile/DeanNR1
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Da, o mica cearta cu YorkiePuddin, ma tot acuza de hack-uri fara vreo dovada.
Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): [b0T] [ZEW] [H]
Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai facut parte din clan.
Ce alte jocuri mai joci?: Cs go si samp
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Am cativa prieteni acolo, spike, staropramen, skrill3x, easywow

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9
Experienta DM [ ()/10]: 8,5

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: pe skype sunt conectat prin facebook, deci daca cineva e interesat astept mesaje in-game sau pm pe forum.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Membrii de treaba, uniti si inteligenti.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Consider ca el ma poate ajuta pe mine sa invat mai multe si sa ma distrez alaturi de membrii acestuia.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp