Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare bugged, recent am incercat sa fac un stress test pe procesorul meu, insa am obtinut temperaturi foarte mari pe acesta. Este ok pentru un i7 6700k sa ajunga la aceste temperaturi dupa doar 5 minute de rulare a programului prime95?

http://imgur.com/a/qKTbt

Edited by Waren
  • Upvote 5
Posted (edited)

Salut, orice sub 80C este super safe. Poti folosi MSi Afterburner in jocuri sa vezi la ce temperaturi ajungi.

Eu cu i5 4460 in Prime95 cooler stock aveam 70 de grade, insa in jocuri peste 60 de grade nu treceam, indiferent de usage.

Imi aduc aminte ca am vorbit cu tine despre un PC, la ce varianta ai ramas?

Vorbim despre un cooler stock? Ce placa de baza ai? Ce carcasa si cate ventilatoare ai, si cum le-ai pozitionat (intake/exhaust)? Da-mi o lista cu piesele tale.

Edited by ExacT
Posted

Salut, orice sub 80C este super safe. Poti folosi MSi Afterburner in jocuri sa vezi la ce temperaturi ajungi.

Eu cu i5 4460 in Prime95 cooler stock aveam 70 de grade, insa in jocuri peste 60 de grade nu treceam, indiferent de usage.

Imi aduc aminte ca am vorbit cu tine despre un PC, la ce varianta ai ramas?

Vorbim despre un cooler stock? Ce placa de baza ai? Ce carcasa si cate ventilatoare ai, si cum le-ai pozitionat (intake/exhaust)? Da-mi o lista cu piesele tale.

Acestea sunt componentele: http://imgur.com/a/ZDG0l

Carcasa are 5 ventilatoare care nu stiu cum sunt pozitionate exact, o sa ma uit maine la ele si o sa le pozitionez mai bine, am impresia ca toate ventilatoarele baga aer in carcasa si niciunul nu scoate aerul.

Posted

Vad ca nu ai tinut deloc cont de ce am vorbit pe PM, la 5300 de lei deja vorbeam de GTX1080, triplu ca performanta decat un 1060 si doar dublu ca pret. Sursa are o electronica indoielnica cel putin spus...

Ai ales extrem de dezechilibrat, aceeasi performanta o aveai si la 3500 de lei.

AI facut OC la procesor? Pasta termoconductoare ai aplicat?

Posted

Vad ca nu ai tinut deloc cont de ce am vorbit pe PM, la 5300 de lei deja vorbeam de GTX1080, triplu ca performanta decat un 1060 si doar dublu ca pret. Sursa are o electronica indoielnica cel putin spus...

Ai ales extrem de dezechilibrat, aceeasi performanta o aveai si la 3500 de lei.

AI facut OC la procesor? Pasta termoconductoare ai aplicat?

Nu i-am facut OC si am aplicat pasta..

Posted

Sparge-l si ia altul.

ON: Si mie mi se intampla la fel, dar nush ce sa ii fac.

Posted (edited)

Sparge-l si ia altul.

ON: Si mie mi se intampla la fel, dar nush ce sa ii fac.

Probabil ca la temperaturile astea lucreaza procesorul, nu stiu. Adica e normal sa fie mai cald fata de alte procesoare, isi trage in jur de 90 de wati de la sursa, dar tot par prea mari acele temperaturi.

Edited by Waren
Posted (edited)

Ma, poate ai tu 6700k dar daca ai monitor cu rezolutie  de 1024x768 esti un mare prost si poza e super editata.

Nu inteleg de ce te bagi tu. Am pus o intrebare nu am facut altceva. Eu am pentium 3 de fapt, dar sa nu mai spui la nimeni te rog eu.

Edited by Waren