Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ce tinta doresti?: Justin verde aceea mare http://imgur.com/a/7NhSE

Ce culoare doresti?: Toate culorile de la mafii fiecare in parte LS, LV si SF.

Alte precizari?: Dau 10+! doresc sa le primesc pe privat

2.Nume: SENSEI

Ce skin doresti(Id-ul skin-ului): Acesta este skinul dorit: http://www.gtagaming.com/downloads/download/14514

Text:Sa fie totul culoarea alba gros cu litere mari.

SENSEI

TRIGGERBOT

BELEAUA

Vreau sa precizez ca iti voi oferi cate +-uri doresti,doar daca imi poti face amandoua comenzi.

Edited by S E N S E I 1337
Posted

Momentan nu imi merge TDX workshop si Photoshop! Acest topic vreau sa fie inchis o sa revin zilele astea cu comenzile dumneavoastra in PM!

Posted

Nume: HiTLER[].

Ce skin doresti (ID-ul skin-ului) : vreau sa-mi scrii pe skinu-ul Asta Deasupra HiTLER[]. si dedesupt AIM.EXE cu text-ul comic sans ms

Text: comic sans ms

Alte precizari?: spor, astept.

Posted

L-am probat..... Sincer,nu stiu de ce iese asa .. Skin-ul cred ca e devina .. Am pus in toate felurile 

daca-ti iese textu invers pe samp, pune textu invers in photoshop si atunci ii iese corect pe sa-mp, logic

Posted

Nume: blK)

Ce skin doresti (ID-ul skin-ului) : skinu cu id 299 (claude)

Text: blK)

Alte precizari?: Multumesc frumos.

Posted

daca-ti iese textu invers pe samp, pune textu invers in photoshop si atunci ii iese corect pe sa-mp, logic

Am pus in toate felurile,iti spun sigur nu iese nu stiu de ce.

Posted

Nume:Sebalaw.

Ce tinta doresti?: Foarte mica rotunda.

Ce culoare doresti?: Alba.

Alte precizari?: Te rog <3 dau +2.

Nume: Sebalaw.

Ce skin doresti (ID-ul skin-ului) : 110

Text: Sebalaw. magie 3/3

Alte precizari?: Vreau sa fie skinul 110 aproape normal, doar ca cu textul de mai sus. Daca ma rezolvi... esti super <3.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp