Adison1231 Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Salut , ieri pe la ora 4 mia aparut eroarea asta :http://imgur.com/a/gIyPA . Nu stiu ce sa ii fac , va rog din suflet ajutati-ma . Plss no hate precum : pc praf sau din astea plss. Quote
CristinaG Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Nu ai PC praf,sau dastea,fa-ti un alt user in PC si o sa iti mearga.Instalezi pe contul ala samp,gta etc..Mi s-a intamplat de 2ori problema,si asa trebuie sa faci Quote
Adison1231 Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 (edited) Nu ai PC praf,sau dastea,fa-ti un alt user in PC si o sa iti mearga.Instalezi pe contul ala samp,gta etc..Mi s-a intamplat de 2ori problema,si asa trebuie sa faci Ok mersi , am sa incerc . Edited September 8, 2016 by Brayen Quote
Specter Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Dacă tot nu iţi merge instalează Microsot Visual sau Directx sau cel mai bine instalează driverul plăcii video. Quote
Adison1231 Posted September 9, 2016 Author Posted September 9, 2016 Dacă tot nu iţi merge instalează Microsot Visual sau Directx sau cel mai bine instalează driverul plăcii video. Mersi , am reparat-o . Quote
Recommended Posts