LoV3 Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Onofrei EusebiuVarsta: 16Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat de 16 ani,calm,intelegator,glumet,imi place sa ajut la nevoie si prietenos.Sunt elev la un liceu teoretic in clasa a X-a.Imi place mult sa ma joc pe PC si sa joc fotbal.Locatia(Oras): Pascani,Judetul IasiCe gen de muzica asculti?: Dance,Hip-Hop si RapSTATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : LoV3Nivel : 7Nume folosite anterior: Genasis(Green)Vechime pe server: o lunaAi avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am luat niciodata banPoza cu invitatie: https://postimg.org/image/7w7u40kmt/Link cu faction history: http://orangepanel.bugged.ro/profile/LoV3Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut nicio altercatie.Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da,am mai fost in clanul SilentKiller [.sK]Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost in acest clanCe alte jocuri mai joci?: Counter-Strike si League Of LegendsCu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: [AIM]Jalapeno.MANEVRAExperienta SA-MP [ () / 10 ]: 8/10Experienta DM [ ()/10]: 7/10CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: skype : eusebiu02/messenger : zm_lov3De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Mi se pare foarte aranjat si ordonat clanul.Imi place sa trag cu arma,din cauza acestui lucru vreau sa intru in clanCum consideri ca poti ajuta clanul?: Prin skill-urile mele de a trage cu arma si prin seriozitatea mea.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Sigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur.
Jvrenksy Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 PRO, garantez ca este super de treaba, chiar daca nu are FH, momentan, garantez eu ca este foarte de treaba. Mergeti pe mana mea!!!
valderator Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 PRO, garantez ca este super de treaba, chiar daca nu are FH, momentan, garantez eu ca este foarte de treaba. Mergeti pe mana mea!!! Daca i-ai dat invitatie nu ai voie sa si votezi . ON: Contra , nu ai FH.
knightbarosanu Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Contra, level mic, ore putin + ca nu ai nici fh, respins. T/C.
Recommended Posts