EpiCu Posted January 4, 2018 Author Posted January 4, 2018 nu vad gradu de designer acolo sub ala de lider bravo frate, ai evoluat mult, insa mai sunt mici chestii pe care o sa le remediezi pe parcurs cum ai facut si pana acum, n are rost sa detaliez =) te pup Quote
Ramzes Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Știu că v-a fost dor de mine, așa că am zis să mai postez câteva lucrări pe care le-am făcut de mult timp, dar nu le-am postat. Sunt la rezoluție mare, imgur-ul le scade calitatea. Nu fac pentru altcineva decât pentru mine, deci nu săriți :))). Mai multe puteți găsi pe Instagram-ul meu: ep1cu. Vă aștept cu păreri: :wub: Quote
Ramzes Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 o nouă semnătură, ca de #lsverde Arata bine. Quote
Luchian Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 Misto semnătura dar acolo la top gangs puteai tu sa faci fără backgroundu ăla ca se vede cam nasol(părerea mea) in rest sunt frumoase, kw Quote
PoWerreD Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 Te pricepi, nu am ce sa zic, daca ai timp si chef te astept cu o parere sau niste sfaturi si pe la portofoliul meu! Quote
Frankys Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Hehe misto manipularile , gj frate mai asteptam ceva nou Quote
Recommended Posts