xChyfa Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Salut, sper ca veniti la party? http://forum.bugged.ro/topic/229376-deschidere-pig-pen/ Quote
YoungBae Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Aș veni si eu dar am warr-uri de la 20:00-22:00 ^.^ Quote
xChyfa Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 (edited) As dorii sa fac 4 propunerii pentru clan. -Eu cred, ca ar fii mai bine, daca s-ar deschide aplicatiile de intrare in clan pe forum, deoarece asa putem vedea si noi FH-ul unui player ce doreste sa vina in clan, ne putem spune opinia printr-un vot si un argument, dar si am putea vedea o mica descriere despre el, care cred ne-ar ajuta pe mai multii sa vedem ce persoana e. -Dupa parerea mea, ar fii mai bine sa se recruteze numai membrii, care au in FH rank5+ si un numar de zile, doar in mafii sa fie recrutati membrii rank3+. -Sa se faca mai multe activitati in cadrul clanului, asa am devenii si mai popularii si vom avea mai multii doritorii pentru intrarea in clan. -Cine iese cu /quitclan, sa fie adaugat pe o anumita perioada pe blacklist. Astept si parerea membriilor, la aceste 4 propunerii. Va rog sa votati cu Contra/ Pro si un mic argument. Multumesc. Edited October 28, 2016 by xChyfa Quote
Bambinoo Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 As dorii sa fac 4 propunerii pentru clan. -Eu cred, ca ar fii mai bine, daca s-ar deschide aplicatiile de intrare in clan pe forum, deoarece asa putem vedea si noi FH-ul unui player ce doreste sa vina in clan, ne putem spune opinia printr-un vot si un argument, dar si am putea vedea o mica descriere despre el, care cred ne-ar ajuta pe mai multii sa vedem ce persoana e. -Dupa parerea mea, ar fii mai bine sa se recruteze numai membrii, care au in FH rank5+ si un numar de zile, doar in mafii sa fie recrutati membrii rank3+. -Sa se faca mai multe activitati in cadrul clanului, asa am devenii si mai popularii si vom avea mai multii doritorii pentru intrarea in clan. -Cine iese cu /quitclan, sa fie adaugat pe o anumita perioada pe blacklist. Astept si parerea membriilor, la aceste 4 propunerii. Va rog sa votati cu Contra/ Pro si un mic argument. Multumesc. 1) A fost adaugat, nimeni nu vota pe forum si nu se faceau aplicatii. Nu o sa o adaug prea curand. 2) In curand se va implementa aceasta regula 3) Nu prea este timp, voi face in scurt timp un fel de topic pentru a recruta 2 sau 3 noi co-lideri pentru a se ocupa cu evenimentele clanului si etc. 4) Asta e greu de contorizat si de observat, avand in vedere ca nu primim niciun [/email] sau ceva care sa ne anunte ca a dat cineva [/qc]. Oricum, mereu cand cineva este propus in clan, eu verific sa vad daca a mai fost si daca a dat /qc. Daca a facut asta, sansele lui scad. Quote
BELiAL Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Salut! Cei ce au acces sa scoateti de la "Members of the Month" pe cei ce au iesit din clan. Din fericire pentru mine la ora actuala am 255 ore jucate urmat de DNAcica, 164. Prin urmare a fost castigat de mine. PS: Data la LMS-ul celor inscrisi, cand este? Quote
Tele Posted October 29, 2016 Author Posted October 29, 2016 Salut! Cei ce au acces sa scoateti de la "Members of the Month" pe cei ce au iesit din clan. Din fericire pentru mine la ora actuala am 255 ore jucate urmat de DNAcica, 164. Prin urmare a fost castigat de mine. PS: Data la LMS-ul celor inscrisi, cand este? când vor avea timp băieții să facă...dar să mă anunțați și pe mine că vreau să asist :)). peste 2 zile se anunță câștigătorul de la concursul cu orele. Quote
BELiAL Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 când vor avea timp băieții să facă...dar să mă anunțați și pe mine că vreau să asist :)). peste 2 zile se anunță câștigătorul de la concursul cu orele. Cand se anunta? Oricum stiu ca am castigat dar astept premiile. ^_^ Quote
Recommended Posts