KEVLEW Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Hai salut ba, am zis sa va prezint o tinta adusa special de pe Saturn. Care o vrea sa-mi dea un PM si i-o voi trimite cat de repede pot, SANATATE! P.S nu e facuta de mine, nu mai stiu unde am gasit-o. Oricum e rupere totala.
DevoN Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 O să primești o amendă pentru că ai intrat pe tărâmurile deținute de mine. Te a prins OZN-ul meu că ai trecut granița.
DarkTsunade Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 O să primești o amendă pentru că ai intrat pe tărâmurile deținute de mine. Te a prins OZN-ul meu că ai trecut granița. OFF: :)))))))))))) ON: Mai buna era aia normala (cruce)
KEVLEW Posted September 9, 2016 Author Posted September 9, 2016 (edited) O să primești o amendă pentru că ai intrat pe tărâmurile deținute de mine. Te a prins OZN-ul meu că ai trecut granița. Nici nu stiu unde dq am gasit-o =]]], a fost acum 2-3 luni cand am dat de ea. Ms ca mi-ai zis ca e a ta )), acum am aflat si eu )) Edited September 9, 2016 by KEVLEW
Bogdan Socoteanu Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 ce ţintă frumoasă a făcut Razen să mor. :o
KEVLEW Posted September 9, 2016 Author Posted September 9, 2016 Nici nu stiu cine a facut-o si de la cine am luat-o, o am de mult in pc.
Recommended Posts