Jump to content

Cerere - AIM - []WildWolf [Respins]

Recommended Posts

Guest The.RedBull
Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:Niko.
Varsta:14 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):Salut. Ma numesc Niko, am 14 ani si traiesc in Grecia. In primul rand am cei 7 ani de acasa. Sunt un baiat cu capul pe umeri, istet. niciodata cu capul in nori. In timpul liber ies cu prietenii, cateodata citesc pentru a-mi imbunatati cunostintele. In continuarea descrierii pot spune ca nu ma dau batut niciodata, pana nu-mi obtin acel obiectiv gandit de mine. Sunt un tip glumet, careia nu-i place violenta, in acelasi timp ironizarea altor indivizi. Imi fac repede prieteni noi, dar pot sa-mi fac si dusmani, bineinteles, acest lucru il evit de cate ori este nevoie. Spre sfarsitul descrierii adaug un lucru foarte important in viata: Lucrul in echipa, asa pot sa cunosc persoane care in viitor iti pot fi de folos, asta rezultant la prietenie. Respect persoanele mai in varsta deoarece de la ei putem invata ceva. In general evit indivizii lingusitori, profitori si falsi. Acesta sunt eu, un batat simplu, intr-o lume complicata.

Locatia(Oras):Grecia, Atena.
Ce gen de muzica asculti?Manele si rap.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :[]WildWolf
Nivel :11.
Nume folosite anterior:Nu am.
Vechime pe server:Joc pe server de la deschidere.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/YRRmZ
Link cu faction history: http://orangepanel.bugged.ro/profile/[]WildWolf
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, ma inteleg bine cu multi membrii din acest clan.
Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Nu decat in AIM.
Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Da, am mai fost in AIM dar am fost dat afara de Josepe. aiurea, ceva avea cu mine.
Ce alte jocuri mai joci?:CS:GO si GTA 5.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:easyw0w[NR1]

Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10.
Experienta DM [ ()/10]:0, nu sunt DM-ist.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger:Skype: Lekokox123
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Doresc sa fac parte din acest clan deoarece are membrii de treaba cu care ma cunosc si ma inteleg. Acest clan este bine organizat de catre Deso si co-lideri lui. 

Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu comportamentul meu de treaba, serios si glumet in acelasi timp.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da, deja il am si asa a ramas.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp