Miki Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Sugestie: Eu sugerez sa se pastreze cheile persoanelor carora le-ai dat /givekey , adica comandata /changelock este chiar degeaba din moment ce tu iesi de pe server sau persoana caruia i-ai dat cheile ,dupaccea nu le mai are deci ar fi tare sa faceti asa incat sa ramana. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu stiu cum ar ajuta ar fi destul de interesant si de eficient ,poate sunteti un grup de perosoane si aveti o masina si toata lumea doreste acces la /lock fara ca proprietarul sa stea in fiecare zi sa ii dea /givekey x . PS : Nu vreau sa aud certuri si tot felul de prostii raspundeti doar cu PRO / CONTRA
DeeJays Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Contra, de exemplu daca eu ma cert cu persoana caruia i-am dat cheile? ... Ce fac? Gandeste inainte sa spui ceva si in plus propunerile/sugestiile nu se fac aici
andyandy Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Ar fi buna ideea dar numai daca sar adauga o noua comanda prin care le poti lua inapoi:D
Tibi Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 @@Miki1998, aici http://bugged.ro/topic/1581-sugestii-pentru-server/ se fac sugestiile. Mutat in recycle bin. T/C.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.