Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

** Deci, m-am hotarat sa modific un bind de la 0, am rezolvat toate bugurile si am incercat sa-l fac cat de cat decent. In acest bind sunt toate testele pentru licente CORECTE din School Instructors, chiar si cele in engleza, ca sa nu mai fie probleme gen sa se ia TestWarn fiindca nu are fraza X in bind dar ea apare in topicul Y dar nu si in topicul Z.** 

** Unele antivirus-uri o sa-l detecteze ca virus, v-as recomanda sa le dezactivati cand activati bind-ul.** 

** ATENTIE!! **

- ca sa va functioneze aveti nevoie sa aveti instalat AutoHotKey binder.

Download

- fiti siguri ca instalati AutoHotKey binder in ANSI nu in UNICODE.

-Bind licente Green, Orange

Download

-Bind licente Blue

Download

-Bind licente Red

Download

Folositi [/cmd] in joc pentru comenzi.

** [/gunle] - activeaza bind pentru licenta de arma in engleza ** 
                               ** [/gunl]  - activeaza bind pentru licenta de arme ** 
                               ** [/flyle] - activeaza bind pentru licenta de fly in engleza ** 
                               ** [/flyl]  - activeaza bind pentru licenta de fly ** 
                               ** [/boatle]  - activeaza bind pentru licenta de boat in engleza ** 
                               ** [/boatl]  - activeaza bind pentru licenta de boot ** 
                               ** [/add]  - plaseaza un ad despre licente atunci cand esti la cnn ** 
                               ** [/sc]  - sterge chat-ul. ** 

Dezarhivati fisierele unde vreti voi si inainte sa-l activati intrat in "Setari" si puneti-va numele vostru unde scrie "NumeInstructor" apoi salvati. 

Anunturile au fost modificate in functie de server, asa ca puteti utiliza comanda /add cu incredere, ad-urile sunt corecte.

*** Nu vreau sa aud critici de genul "E bind-ul lui X doar ca tu l-ai modificat un pic", chiar nu-mi pasa a cui a fost bind-ul, l-am gasit pe net, l-am luat, era plin de buguri, l-am facut de la 0. Daca descoperiti un bug la el sau vreti sa modific ceva, postati aici poza cu bug-ul. ***

Dupa ce ati activat o licenta folositi din nou comanda [/cmd] pentru a va afisa tastele pe care trebuie sa le apasati, cand terminat de acordat licenta folositi NUMPAD 0 sau folositi comanda /keyreset pentru a dezactiva bind-ul.
Video Exemplu Licenta Gun:
Edited by SkyRemZ.
Link download.
  • Upvote 4
Posted (edited)

http://forum.bugged.ro/topic/209235-easylicense-v1-be-the-best-instructor/

Mult mai simplu, mult mai eficient.  ;)  ;)

Si care-i diferenta dintre ala si asta nu inteleg? Acolo scrii, la asta apesi niste butoane WOW. Nu inteleg cu ce-i mult mai simplu, la ala trebuie sa instalezi 6000 de moduri, la asta trebuie sa instalezi doar un program.

Edited by SkyRemZ.
  • 7 months later...
Posted

gg

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp