Christianski Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 (edited) Nickname: iKrindeL Serverul pe care joci: Orange De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Deoarece este cea mai mare mare comunitate de SA-MP, cu un mod de organizare foarte bine la punct. Cum ai aflat de bugged.ro?: Am aflat de Bugged acum mult timp, prin intermediul Google si YouTube. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Orange Bugged este primul server al comunitatii pe care joc. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Sunt deja in factiunea in care mi-am dorit, San Fierro Paramedic Department. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 17 ani si sunt din Constanta. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt elev in clasa a 11-a. Care este serialul tau preferat?: Nu urmaresc seriale. Ce alte jocuri joci?: Nu mai joci nici un alt joc. Ai altceva de adaugat?: Nu sunt foarte nou pe Orange, respectiv pe Bugged, m-am gandit sa fac acest topic pentru a va ura "bine v-am gasit". Edited September 21, 2016 by iKrindeL Quote
ReeKooL Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Bun venit pe comunitate si distractie placuta! 1 Quote
Recommended Posts