CristianTM Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Nickname: CristianTM Serverul pe care joci: Nu joc SA:MP De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Sunt un designer, îmi place să fac avatare. Cum ai aflat de bugged.ro?: Sal Awake. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Am jucat SA:MP, dar nu mai joc. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: - Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 13 ani și locuiesc în comuna Repedea, județul Maramureș. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt elev în clasa a 8-a. Care este serialul tau preferat?: Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir. Ce alte jocuri joci?: Nu prea mă joc jocuri, dar joc OverWatch. Ai altceva de adaugat?: Nu. Quote
brolyK47 Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 daca ai aflat de la awake de samp, e clara treaba alt puradel disperat dupa cineva pentru a aparea si el pe youtube ca doara mno, e la moda on: uelcam... Quote
CristianTM Posted September 22, 2016 Author Posted September 22, 2016 daca ai aflat de la awake de samp, e clara treaba alt puradel disperat dupa cineva pentru a aparea si el pe youtube ca doara mno, e la moda on: uelcam... Boss, nu joc samp. Dar ce să le explici unora care vin doar să facă post-uri. Quote
brolyK47 Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Boss, nu joc samp. Dar ce să le explici unora care vin doar să facă post-uri. si atunci de ce naibii ai deschis un topic cu "Player nou" daca nu joci samp? Ai de viata mea ce inteligent esti Quote
Lion. Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 si atunci de ce naibii ai deschis un topic cu "Player nou" daca nu joci samp? Ai de viata mea ce inteligent esti Poate pentru ca e nou pe FORUM, nu pe SERVER Quote
CristianTM Posted September 23, 2016 Author Posted September 23, 2016 Poate pentru ca e nou pe FORUM, nu pe SERVER Uite un om cu capul pe umeri. Quote
Recommended Posts