Keeper Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Salut, am cateva moduri, pana acum mi-a mers...n-am modificat nimic la moduri, sa adaug / schimb / sterg ceva. Se incarca mai mult de 3 sferturi si imi da crash. Vreo sugestie de la ce ar putea fi? Chiar nu am chef sa dezinstalez jocul iar si sa instalez fiecare mod in parte. Quote
Keeper Posted September 22, 2016 Author Posted September 22, 2016 incearca un anti crasher Am incercat, nu merge. Quote
Casian_Bosssssss89 Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 scoate toate modurile si dupa intra Quote
Keeper Posted September 22, 2016 Author Posted September 22, 2016 scoate toate modurile si dupa intra Asa mai bine reinstalez jocul, ceea ce am zis mai sus, ca nu doresc momentan.... Quote
Casian_Bosssssss89 Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Asa mai bine reinstalez jocul, ceea ce am zis mai sus, ca nu doresc momentan.... Sau poti sa scoti modurile care fac LAG LAG ce moduri ai bagat ? Quote
chroniclene1337 Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 Încearcă alt ck dacă ai moduri cu sampfuncs şi cleo sau bagă altul oricum, s-ar putea să fie din cauza lui sau din cauza setărilor setate pe unele moduri. Quote
Recommended Posts