CTC Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 @ sau A iesit foarte faine. O semnatura pentru CTC faci? :)) Uite stock -> http://i.imgur.com/KMA7gsJ.jpg
Bodie Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 A iesit foarte faine. O semnatura pentru CTC faci? :)) Uite stock -> http://i.imgur.com/KMA7gsJ.jpg :)) ok !
b@sTeR Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 @@Bodie bravo frate ;) Esti cel mai tare :) A iesit foarte fain GG
Blooragard Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 @@Bodie foarte tari ! As dori si eu o semnatura cu imaginea asta http://i.imgur.com/PI7cO6w.jpg nu o vreao la marimea care este acum micoreazao cat crezi ca este nevoie cand ai timp astept :p
Bodie Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 @@Bodie bravo frate ;) Esti cel mai tare :) A iesit foarte fain GG Ma bucur ca iti place :) merci !
Bodie Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 @@CTC sau fara font, daca nu-ti place, iti pui si tu unul :)
CTC Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 @@CTC sau fara font, daca nu-ti place, iti pui si tu unul :) Mersi!
Bodie Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 @@Bodie mersi mult a iesit super tare Ma bucur ca iti place, nu ai pentru ce !
SchottKy Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 @@Bodie , fami si mie o semnatura cum ai avuto tu,aia cu Bodie si mai jos bugged.Bune SchottKy,bugged.Ms!
Bodie Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 @@SchottKy Pentru fratele Scocila, La multi ani din nou !!!
SchottKy Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 @@SchottKy Pentru fratele Scocila, La multi ani din nou !!! Ms boss!
Pitiq Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 @@Bodie imi faci si mie un logo cu PitiqOuT. ? Multumesc anticipat si foarte frumoase creatii!
uNboRn Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Sa nu zici ca sunt hater, si ca nu stiu ce, dar sunt praf...Bagi 2 texturi un border si un text cu fontul backgroundului? Pai asta toata lumea stie sa faca, nu te stii juca cu culorile, nu stii sa dai gradient map, gaussian blur, sa faci cu brushu cu culori sa vezi unde e mai inchis/deschis...Nu te joci cu curves...Mai ai mult si bine de invatat.Inca esti Begginer
Bodie Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 (edited) Sa nu zici ca sunt hater, si ca nu stiu ce, dar sunt praf...Bagi 2 texturi un border si un text cu fontul backgroundului? Pai asta toata lumea stie sa faca, nu te stii juca cu culorile, nu stii sa dai gradient map, gaussian blur, sa faci cu brushu cu culori sa vezi unde e mai inchis/deschis...Nu te joci cu curves...Mai ai mult si bine de invatat.Inca esti Begginer Draga prietenul meu cu cheliuta, daca nu te poti abtine, dute la baie, baca capul in wc si tipa, deci, ''cu culorile'' fac ce vreau, gaussian blur stiu sa pun si toate cele, presupun ca stii si tu tot din tutoriale si te dai mare pe aici, nu le pun, deoarece imi place sa le fac mai rapid, daca tie nu-ti palc ti-am spus ce sa faci, nu ma laud ca sunt expert, stiu sa fac doar ce se vede deci nu am pus pozele astea pe aici sa ma laud, cam la toti le plac, numa tu te zbengui pe aici cu o replica de rahat, amice, vezi-ti de traba ta, arati de 35 de ani, insoara-te omule, stai la casa ta, lasa-ne in pace ! Edited July 26, 2013 by Bodie
uNboRn Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 (edited) Draga prietenul meu cu cheliuta, daca nu te poti abtine, dute la baie, baca capul in wc si tipa, deci, ''cu culorile'' fac ce vreau, gaussian blur stiu sa pun si toate cele, presupun ca stii si tu tot din tutoriale si te dai mare pe aici, nu le pun, deoarece imi place sa le fac mai rapid, daca tie nu-ti palc ti-am spus ce sa faci, nu ma laud ca sunt expert, stiu sa fac doar ce se vede deci nu am pus pozele astea pe aici sa ma laud, cam la toti le plac, numa tu te zbengui pe aici cu o replica de rahat, amice, vezi-ti de traba ta, arati de 35 de ani, insoara-te omule, stai la casa ta, lasa-ne in pace ! Aici vreau sa te contrazic, eu sunt la casa mea, nevasta mea si nu vad care e problema ta.Ti-am dat un sfat copile, dar vad ca tu nu apreciezi ca eu incerc sa te ajut, ci incepi sa ma injuri indirect fara nici un motiv.Nu vreau sa ma cobor la mintea ta deoarece esti doar un copil inca, si vei fii intotdeauna din cauza comportamentului.Sanatate! P.S. Graba strica treaba Edited July 26, 2013 by uNboRn
Bodie Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 Aici vreau sa te contrazic, eu sunt la casa mea, nevasta mea si nu vad care e problema ta.Ti-am dat un sfat copile, dar vad ca tu nu apreciezi ca eu incerc sa te ajut, ci incepi sa ma injuri indirect fara nici un motiv.Nu vreau sa ma cobor la mintea ta deoarece esti doar un copil inca, si vei fii intotdeauna din cauza comportamentului.Sanatate! P.S. Graba strica treaba Omule, cu vorbelea alea nu ma ajuti, mai mult ma enervezi, daca vroiai sa-mi dai sfaturi, spuneai cu frumosul, daca te crezi inteligent si matur, spuneai mai bodie, ba.. te-ai straduit, pune si tu aia si aia, o sa arate mai fain, daca vrei sa inveti mai bine, dar tu imi spui ca nu folosesc decat 2 texturi si un border.. te rog sa-ti vezi de treaba ta si gata.
uNboRn Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Omule, cu vorbelea alea nu ma ajuti, mai mult ma enervezi, daca vroiai sa-mi dai sfaturi, spuneai cu frumosul, daca te crezi inteligent si matur, spuneai mai bodie, ba.. te-ai straduit, pune si tu aia si aia, o sa arate mai fain, daca vrei sa inveti mai bine, dar tu imi spui ca nu folosesc decat 2 texturi si un border.. te rog sa-ti vezi de treaba ta si gata. Nu imi place sa zic chestii care nu sunt adevarate.In realitate tu nu te-ai chinuit deloc pe creatiile alea, eu nu vreau sa fiu ceea ce nu sunt.Eu zic direct pe fata, nu imi place sa zic ceea ce nu este.Sanatate
Bodie Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 (edited) Nu imi place sa zic chestii care nu sunt adevarate.In realitate tu nu te-ai chinuit deloc pe creatiile alea, eu nu vreau sa fiu ceea ce nu sunt.Eu zic direct pe fata, nu imi place sa zic ceea ce nu este.Sanatate Aha, sa-ti zic si eu pe fata, parerea mea despre tine -> $@L P@ ! Edited July 26, 2013 by Bodie
Recommended Posts