Jump to content

Recommended Posts

Posted

@@Bodie aste-s mai urate ca tine X_X. Glumesc fa. Sunt SEXYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ;x.

Cand mai mergem la curve ;;)?

Posted

Sa nu zici ca sunt hater, si ca nu stiu ce, dar sunt praf...Bagi 2 texturi un border si un text cu fontul backgroundului? Pai asta toata lumea stie sa faca, nu te stii juca cu culorile, nu stii sa dai gradient map, gaussian blur, sa faci cu brushu cu culori sa vezi unde e mai inchis/deschis...Nu te joci cu curves...Mai ai mult si bine de invatat.Inca esti Begginer

Nu iti plac? TACI

* Foarte bune creeatile.

* Pitiq - ATI MERS FARA MINE?  :angry:

Posted

@@Bodie aste-s mai urate ca tine X_X. Glumesc fa. Sunt SEXYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ;x.

Cand mai mergem la curve ; ;)?

Nu iti plac? TACI

* Foarte bune creeatile.

* Pitiq - ATI MERS FARA MINE?  :angry:

=))) mergem deseara toti 3 :))))

Posted

@@Bodie e una buna Mihaela, ii facem o vizita :>?

Normal!

=))) mergem deseara toti 3 :))))

Cum sa nu!!! 

Posted

@@Bodie, te rog frumos sa-mi scrii si mie numele meu pe avatar, se poate ? :D

Da, o sa ti-l fac, inca ceva, spune-mi cine te-a suparat !

Posted (edited)

@@Bodie imi plac doar 1 singur retus si acela : Scoate cercurile si lasa intunecat ,scrisul "Junk" sa fie cum ai tu Bodie la avatar si sa fie tot albastru si pe mijloc si bugged lasal tot asa please. Si ai banii.

Edited by Junk.BuGGed
Posted

@@Bodie imi plac doar 1 singur retus si acela : Scoate cercurile si lasa intunecat ,scrisul "Junk" sa fie cum ai tu Bodie la avatar si sa fie tot albastru si pe mijloc si bugged lasal tot asa please. Si ai banii.

nu stau sa ma chinui sa editez, daca iti palce una o pui, daca nu.. nu mai pune.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp