Jump to content

Recommended Posts

Posted

Astept si alte posturi. Voi edita dupa ce aleg castigatorul si ii dau premiul pe joc.

:)) vezi k aici e portofoliul meu si doar eu fac aici, la cereri avatare nu cred ca mai poti face, din cate stiu ai mai facut pe acolo cereri sau daca nu ai facut, fa-ti un topic cu cerere avatar :)

Posted

Te descurci minunat! Ti se potriveste meseria de Photoshop'ist ;)) Multa bafta la viitoarele tale creatii.Succes!

multumesc mult

Posted

Imi place foarte mult cum lucrezi.Probabil unul dintre cei mai buni designeri ai forumului.

Multumesc frumos, mai am cateva creatii pe care o sa le pun, sa reinnoiesc portofoliul :)

Posted

@@Bodie  Esti cel mai tare ai niste creatii foarte smechere ;) Daca poti sa imi faci si mie un avatar cu o fata in care sa imi scrii numele cu culoarea asta. :)

Posted

@@Bodie  Esti cel mai tare ai niste creatii foarte smechere ;) Daca poti sa imi faci si mie un avatar cu o fata in care sa imi scrii numele cu culoarea asta. :)

merci nixoane, da-mi tu o poza.

• 7 months later...
Posted

Frumoase, pacat ca te-ai lasat.

da, nu mai am timp, am facut avatare doar pentru mine... asa unul la 2 saptamani :)

• 3 weeks later...
  • 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp