GigaSoft Romania Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Salut imi cer scuze daca am postat intr-un loc gresit dar nu am gasit si nici model deci imi cer scuze daca e undeva o sectiune sa imi spuneti. Deci problema mea este ca la partea din outlast cea cand mergi sa iei de la un om mort acel card pentru a intra in camera security cu cardul dupa ce iau cardul si trec dinou pe langa acel om de pe scaunul cu rotile sare pe mine probabil unii stiti dar problema este ca imi arata sa fac din mouse in stanga si dreapta dar degeaba am latpop si am incercat de 20 de ori sa trec pe langa el dar dupa ce sare degeaba fac cu degetul ca ma omoara stie cineva cum sa fac ? Multumesc! Quote
GigaSoft Romania Posted September 27, 2016 Author Posted September 27, 2016 uite video acolo arata ca sa fac din mouse dar degeaba tot fac dar nu mergeĀ Quote
pls report my team Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 Problema vine la Windows, mouse sau Jocul vezi un pic Quote
pls report my team Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 uite video acolo arata ca sa fac din mouse dar degeaba tot fac dar nu mergeĀ Ā Merge? Quote
McKenzie Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Incearca sa-ti instalezi alt windows sau sa-ti schimbi mouse-ul. Quote
ErosERT Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 reinstall windows De asemenea poate fi o problema de compatibilitate intre mouse+joc+pc+windows. E greu sa-ti dai seama care dintre ele ar putea fi, dar sunt aproape in totalitate sigur ca este una dintre cele specificate mai sus. Quote
Skythius Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 De asemenea poate fi o problema de compatibilitate intre mouse+joc+pc+windows. E greu sa-ti dai seama care dintre ele ar putea fi, dar sunt aproape in totalitate sigur ca este una dintre cele specificate mai sus. Quote
WeezO Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 uite video acolo arata ca sa fac din mouse dar degeaba tot fac dar nu mergeĀ Quote
Recommended Posts