MalachE Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 (edited) Nume pe server:MalachE Level:21 Ore jucate pe server:355 Vechime pe server:5-6 luni. Cea mai mare realizare pe bugged:Intrarea in News Reporters. Ai avut vreodata ban? (Daca da, specifica si motivele): Nu am fost banat. Linkul profilului de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/MalachE Poza cu invitatia:- Membrii pe care ii cunosti in Phalanx:- Planuri de viitor pe server: Sa devin din ce in ce mai bogat. Prenume:Ionut Varsta reala:18 Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt un baiat mai timid, mai retras, caruia ii place sa stea in banca lui fara sa deranjeze pe nimeni. Ca pasiuni am fotbalul si baschetul. Imi place sa ma plimb cu bicicleta si sa ies cu prietenii in oras. Planuri de viitor: Sa iau carnetul de sofer, si sa strang bani sa imi cumpar propria mea masina. Edited September 30, 2016 by MalachE
SPARTAN Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Nu ai invitatie, nu ai respectat conditiile aplicatiei. Respins.
Recommended Posts