Roby Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 În acest topic vor putea posta numai liderul și co-liderii clanului anunțurile importante ale clanului. Quote
Roby Posted October 23, 2016 Author Posted October 23, 2016 (!) A fost ales un nou organizator de evenimente si acesta este RashTang.buGGeD. Felicitari si bafta cu functia! Quote
Roby Posted October 23, 2016 Author Posted October 23, 2016 Cum se intra in clan? A fost adaugat un nou sistem de intrare in clan. Acesta consta in invitarea jucatorului printr-nu sms, urmat de o aplicatie pe forum, dupa modelul dat. Daca aplicatia este una buna, va fi acceptata de catre lider. Daca este una nu prea promitatoarea va fi automat respinsa. Am luat aceasta deicizie, deoarece daca nu este de aplicat pe forum, intra toti copiii in clan, ceea ce nu prea imi place. Cerinte minime pentru clan acutalizate! Jucatorul invitat trebuie sa aibe minim level 10 fara factiune, sau level 7+ cu factiune. Vrem membrii cu experienta pe server, nu vrem sa devenim Civilian Mafia. Quote
TheThief Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Cred ca cat de curand topicul asta va disparea, nu-i vad rostul de loc. Quote
Recommended Posts