Maryan14 Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Numele meu în joc: Defensive Level (minim 3): 17 Link userpanel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Defensive Cea mai organizată facțiune: Hitman Agency. Cea mai unită mafie: - Cel mai activ departament de poliție: Los Santos Police Departament. Cel mai rapid taximetrist: - Cel mai silent asasin: Verizon Cel mai grijuliu medic: iDonatello Cel mai serios instructor: - Cel mai bun om al legii( cel mai bun cop): Kronick Cel mai periculos mafiot: Roger Cel mai bun reporter: - Cel mai activ jucător: Miichael Cel mai bun organizator de evenimente: Geo. Cel mai corect lider: Maximovici Cel mai activ helper: Roger Cel mai activ admin: Miichael
Ctlin Ec Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 (edited) Numele meu în joc: CatalinFTW Level (minim 3): 27 Link userpanel: http://redpanel.bugged.ro/profile/CatalinFTW Cea mai organizată facțiune: National Guard Cea mai unită mafie: The Russian Mafia Cel mai activ departament de poliție: National Guard Cel mai rapid taximetrist:Bock Cel mai silent asasin: Alin Cel mai grijuliu medic: Croissandu Cel mai serios instructor: Ceausescu Cel mai bun om al legii( cel mai bun cop): Alexander Cel mai periculos mafiot: Roger Cel mai bun reporter: Helen Cel mai activ jucător: Miichael Cel mai bun organizator de evenimente: Eugen Cel mai corect lider: AndreiNr.1 Cel mai activ helper: Maximovici Cel mai activ admin: MRS. Edited October 14, 2016 by CatalinFTW
Ion_Ionut.. Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 (edited) . Edited October 14, 2016 by Ion_Ionut..
InFinitXF Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Numele meu în joc:KlanDestin74739 Level (minim 3):21 Link userpanel:http://redpanel.bugg...KlanDestin74739 Cea mai organizată facțiune: The Russian Mafia Cea mai unită mafie: The Russian mafia Cel mai activ departament de poliție: LSPD Cel mai rapid taximetrist: No stiu eu p-astia. Cel mai silent asasin: Is prea buni nu le vad nick-urile. Cel mai grijuliu medic:- Cel mai serios instructor:- Cel mai bun om al legii( cel mai bun cop): Kronick :) Cel mai periculos mafiot:Roger Cel mai bun reporter:. Cel mai activ jucător:- Cel mai bun organizator de evenimente: Kronick Cel mai corect lider: Roger Cel mai activ helper: - Cel mai activ admin:Kronick
Sidorov Alina Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 (edited) Numele meu în joc: XxX.NoVa.XxX Level (minim 3): 35 Link userpanel: http://redpanel.bugged.ro/profile/xXx.NoVa.xXx Cea mai organizată facțiune: News Reporters Cea mai unită mafie: The Russian Mafia Cel mai activ departament de poliție: LVPD Cel mai rapid taximetrist: Kristyan Cel mai silent asasin: Verizon Cel mai grijuliu medic: []Coffee. Cel mai serios instructor: Ailis Cel mai bun om al legii( cel mai bun cop): :)Kronick Cel mai periculos mafiot: Roger Cel mai bun reporter: Jmeq Cel mai activ jucător: Miichael Cel mai bun organizator de evenimente: Hidro Cel mai corect lider: Kristyan Cel mai activ helper: Dead Cel mai activ admin: Jenel Edited October 15, 2016 by S.Vali
Croissandu Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 (edited) Campania de votare se incheie aici. Veti putea vedea rezultatele voturilor voastre in zilele ce urmeaza. Multumim tuturor pentru participare. Spor la joc! :) (!) Voturile au fost numarate. Castigatorii vor fi anuntati in cel mai scurt timp in acest topic. (!) Edited October 16, 2016 by Croissandu #UPDATE 1
Bock Posted October 16, 2016 Author Posted October 16, 2016 Campania de votare a luat sfârşit. Mulţumim celor care şi-au dat 2 minute din viaţă pentru a răspunde la acest mini-event, feedback-ul a fost foarte mare. Bun, câştigătorii campaniei sunt: Cea mai organizată facțiune: Hitman Agency. - Cea mai unită mafie: Russian Mafia. - Cel mai activ departament de poliție: San Fierro Police Department.- Cel mai rapid taximetrist: Claudiu[] - Cel mai silent asasin: M12WTF- Cel mai grijuliu medic: Oxidee - Cel mai serios instructor: M4TRIX - Cel mai bun om al legii( cel mai bun cop): Jenel - Cel mai periculos mafiot: Roger - Cel mai bun reporter: Aidin - Cel mai activ jucător: Kronick - Cel mai bun organizator de evenimente: Kronick - Cel mai corect lider: Jenel - Cel mai activ helper: Claudiu[]. - Cel mai activ admin: Kronick - Câştigătorii şi membrii din facţiunea câştigătoare, puteţi purta userbar-urile. Topic Closed. 2
Recommended Posts