KARiM. Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 (edited) Dacă dorești să părăsești clanul și în viitor să mai o posibilă sansă, este indicat să faci o cerere de demisie. Dacă nu mai dorești să revii în acest clan, poți da /quitclan în joc. Model de cerere: Nick: Rank: Motivul pentru care dorești să părăsești clanul: Dovada "/c Vreau sa fiu demis.": Alte precizări: Edited April 13, 2017 by FouR.sR #Logo Quote
Tol Ik Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Nick: Four Rank: 3 Motivul pentru care dorești să părăsești clanul: Doresc momentan sa stau fara clan. Alte precizări: Multumesc de sansa acordata. Quote
BAHAOS Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Nick: Four Rank: 3 Motivul pentru care dorești să părăsești clanul: Doresc momentan sa stau fara clan. Alte precizări: Multumesc de sansa acordata. Baftă mai departe. Demis! Quote
SMiGAL Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Nick:Smigal Rank:1 Motivul pentru care dorești să părăsești clanul: Motive personale. Alte precizări: Multumesc! Quote
ZEPHiR Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Nick:Smigal Rank:1 Motivul pentru care dorești să părăsești clanul: Motive personale. Alte precizări: Multumesc! Succes! Demis. Quote
SiMa. Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Nick:EL2gaby Rank:3 Motivul pentru care dorești să părăsești clanul:O sa imi fac un clan. Alte precizări: Bafta in continuare pentru mine sunteti Best Clan. Quote
Raul Dragos Florin Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Nick: Soft[] Rank: 1. Motivul pentru care dorești să părăsești clanul: M-au chemat niște prieteni de ai mei, în clanul în care sunt ei. Alte precizări: Mult succes fraților! Poate o să revin, mi-a plăcut aici. Quote
ZEPHiR Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Nick: Soft[] Rank: 1. Motivul pentru care dorești să părăsești clanul: M-au chemat niște prieteni de ai mei, în clanul în care sunt ei. Alte precizări: Mult succes fraților! Poate o să revin, mi-a plăcut aici. Bafta! Quote
Head152 Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Nick:Head172 Rank:4 Motivul pentru care dorești să părăsești clanul:xDay.sR si altele. Alte precizări:Bafta sper sa iasa cat de curand si el. Quote
Andrei Oan Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 D Nick:Head172 Rank:4 Motivul pentru care dorești să părăsești clanul:xDay.sR si altele. Alte precizări:Bafta sper sa iasa cat de curand si el. Demisie acceptata! Succes, old friend. Quote
xLiveWTF Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Nick:Faker Rank:2 Motivul pentru care dorești să părăsești clanul: Vreau sa incerc ceva nou. Alte precizări:Cel mai bun prieten Karim te-am pupat. Quote
Yoanness Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Nick: Ionut. Rank: 2 Motivul pentru care dorești să părăsești clanul: Vreau sa stau o perioada fara clan. Alte precizări: Bafta! Quote
Daniel Monda Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Nick:GodLik3 Rank:5 Motivul pentru care dorești să părăsești clanul:Nus tiu dar vrea sa incerceva nou mia placut acest clan, mai ales momentele de caterinca alaturi de membri acestui clan imi pare bine ca v-am cunoscut si mai ales apreciez faptul ca am avut o sansa in acest clan. Alte precizări:Bafta la toti la raport si toate cele bune. Quote
Taco Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Nick: Taco Rank: 5 Motivul pentru care dorești să părăsești clanul: Nu imi mai place clanul. Alte precizări: Bafta. Quote
ZEPHiR Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Nick: Ionut. Rank: 2 Motivul pentru care dorești să părăsești clanul: Vreau sa stau o perioada fara clan. Alte precizări: Bafta! Demis. Bafta! Nick: Taco Rank: 5 Motivul pentru care dorești să părăsești clanul: Nu imi mai place clanul. Alte precizări: Bafta. Demisie acceptata. Ceau. Quote
ZEPHiR Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 (edited) Nick:GodLik3 Rank:5 Motivul pentru care dorești să părăsești clanul:Nus tiu dar vrea sa incerceva nou mia placut acest clan, mai ales momentele de caterinca alaturi de membri acestui clan imi pare bine ca v-am cunoscut si mai ales apreciez faptul ca am avut o sansa in acest clan. Alte precizări:Bafta la toti la raport si toate cele bune. Demisie acceptata, bafta! Edited January 8, 2017 by ZEPHiR Quote
FuLL Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 (edited) Retarg. Edited January 14, 2017 by Binny.sR Quote
Mallboro Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Nick: Mallboro Rank: 1 Motivul pentru care dorești să părăsești clanul: Deoarece vreau sa incerc si alte clanuri. Alte precizări: Multumesc pentru sansa acordata. Quote
FuLL Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Nick: Binny Rank: 2 Motivul pentru care dorești să părăsești clanul: Deoarece vreau sa incerc si alte clanuri. Alte precizări: Bafta Southers Rocket! Quote
Just Alecu Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Nick: Alecu Rank: Motivul pentru care dorești să părăsești clanul: O sa intru in clanul unui prieten bun. Alte precizări: Succes si mersi pentru sansa acordata. Quote
Ruppo Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Nick:Andreeyy Rank:1 Motivul pentru care dorești să părăsești clanul:Ma duc la varul meu in clan, va pwp pe toti o sa ma intorc la voi. Alte precizări:Va pwp fratii mei, numai bine. Quote
Eduard Iulian Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 (edited) . Edited January 28, 2017 by Tayler Quote
Decker Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Nick: Decker Rank: 3 nu vr sa dai 4 Motivul pentru care dorești să părăsești clanul: Nu prea are rost sa stau in clan..poate intru wG. Alte precizări: Bafta. Quote
.Lamba Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Nick: Protein Rank: 1 Motivul pentru care dorești să părăsești clanul: Doresc momentan sa stau fara clan. Alte precizări: Multumesc de sansa acordata. Quote
Taco Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Nick: Taco Rank: 2 Motivul pentru care dorești să părăsești clanul: Nu stiu cum sa zic, totul s-a schimbat fata de atunci cand clanul era nou, acum parca totul e prea 'imatur'. Alte precizări: Multumesc KARIM ca m-ai lasat sa intru iar, poate o sa intru din nou, nu stiu, multa bafta! Quote
Recommended Posts