Marian21 Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 (edited) În acest topic membrii clanului Madagascar vor face propuneri care cred ei că trebuie să fie aplicate clanului. Doar lider-ul acceptă o propunere şi o pune în aplicare. Membrii clanului sub rank 5 (inclusiv rank 5) vor vota cu PRO sau CONTRA unei propuneri folosind 'Quote'. Pentru a face o propunere trebuie să urmaţi modelul de mai jos. Cei care postează aiurea în acest topic vor primi Clan Warn sau Uninvite în funcţie de gravitate. Model de postare: Nickname: Rank-ul deţinut în clan: Propunerea: Cu ce crezi că ar ajuta această propunere clanul?: Edited November 23, 2016 by AppLe-FTW Quote
Vyo Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 NICKNAME: SsqTerror RANK-UL DETINUT IN CLAN: 2 PROPUNEREA: In urma cu cateva zile am propus ca salariile sa fie desfintate, opiniile au fost impartite, sunt jucatorii care inca mai cred ca 100k saptamanal face diferenta, eu sunt de alta parere Totusi, revin cu o alta sugestie ceva mai eficienta, eu cred ca ar fi mai bine daca s-ar face un eveniment saptamnal de orice tip, premiul fiind o suma de bani care chiar poate face diferenta, premiul se va calcula astfel --> banii din rent + contributiile co-liderilor, a liderului si a mea Suma nu va fi niciodata una fixa pentru ca nu putem sti cati bani se strang din rent, cu cat stati mai mult on, cu atat suma va fi mai mare CU CE CREZI CA VA AJUTA ACEASTA PROPUNERE CLANUL: Nu sunt sigur daca va ajuta clanul cu ceva, dar cu siguranta va ajuta un membru din clan 1 Quote
MrYankis Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 NICKNAME: SsqTerror RANK-UL DETINUT IN CLAN: 2 PROPUNEREA: In urma cu cateva zile am propus ca salariile sa fie desfintate, opiniile au fost impartite, sunt jucatorii care inca mai cred ca 100k saptamanal face diferenta, eu sunt de alta parere Totusi, revin cu o alta sugestie ceva mai eficienta, eu cred ca ar fi mai bine daca s-ar face un eveniment saptamnal de orice tip, premiul fiind o suma de bani care chiar poate face diferenta, premiul se va calcula astfel --> banii din rent + contributiile co-liderilor, a liderului si a mea Suma nu va fi niciodata una fixa pentru ca nu putem sti cati bani se strang din rent, cu cat stati mai mult on, cu atat suma va fi mai mare CU CE CREZI CA VA AJUTA ACEASTA PROPUNERE CLANUL: Nu sunt sigur daca va ajuta clanul cu ceva, dar cu siguranta va ajuta un membru din clan Pro Quote
Bledea Ionut Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Eu cred ca salarilie sa se dea o data la saptamana.ele sa fie dupa rank. Rank 1:50k Rank 2:60k Rank 3:70k Rank 4:80k Rank 5:90k Rank 6:100k Rank 7:110k Quote
Marian21 Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 CrazyIonut Rank 7 Nu primeste Salariu pentru ca minim la voi se da rank 5 Si ca sa avansezi la rank 6 Depinde de lider si co-lideri daca te vor ca co-lider Doar eu pot detine Rank 7 Quote
Dr03. Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Nickname:Zap23 Rank-ul deţinut în clan:6 Propunerea:Sa se faca un topic cu mentinerea avertizarilor acordate de rank 6 pentru a tine liderul la curent cu sanctiunile acordate. Cu ce crezi că ar ajuta această propunere clanul?:Liderul va fii la curent cu toate sanctiunile acordate de cei de rank 6 daca un rank 6 da warn trebuie sa merga pe topic si sa faca cererea dc i-a dat warn si de astea Quote
ivashkov Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Nickname:Zap23 Rank-ul deţinut în clan:6 Propunerea:Sa se faca un topic cu mentinerea avertizarilor acordate de rank 6 pentru a tine liderul la curent cu sanctiunile acordate. Cu ce crezi că ar ajuta această propunere clanul?:Liderul va fii la curent cu toate sanctiunile acordate de cei de rank 6 daca un rank 6 da warn trebuie sa merga pe topic si sa faca cererea dc i-a dat warn si de astea Foarte buna ideia , felicitari. Quote
Recommended Posts