Jump to content

Recommended Posts

Posted

EasyBinder Paramedic Department

by COLBYLICIOUS

Prezentare: Am făcut un binder pentru a ușura de tot munca paramedicilor. Vreau să vă spun că acest binder a fost destul de muncit si sper să vă bucurați de el. O să mai vină și altele pe parcurs dar nu vă spun nimic.

De ce l-am creeat?: L-am creeat deoarece am văzut cât de plictisitor este să faci raportul la paramedic și m-am gândit să vă ajut în această privință să scrieți comenzile cât mai repede și util.

Mod de folosire: Trebuie să tastați în chat următoarele comenzi:

• /he <ID> - heal
  • /hf <ID> - heal colegi
  • /acc <ID> - accepta comanda
  • /dec - refuza comanda

Cum aflu comenzile disponibile în timp ce sunt în joc?: Tastează comanda /parahelp.

Download: Dropbox | ZippyShare | MediaFire

Fișiere pentru a funcționa: CLEO4 | SAMPFUNCS

Tutorial de instalare: După ce ați efectuat instalarea celor 2 fișiere de mai sus, puneți fișierul pe care l-ați descărcat în folderul CLEO, iar după îl puteți folosi fără probleme.

Video de prezentare:

• Upvote 3
Posted

e ok. Dar prea nefolositor. 

Continua sa faci ceva mai ok, nu 3 comenzi de paramedici....

• Upvote 1
Posted

e ok. Dar prea nefolositor. 

Continua sa faci ceva mai ok, nu 3 comenzi de paramedici....

Am spus în prezentare că o să mai urmeze și altele, mai complexe și mai utile.

Mersi de feedback!

Posted

Este ok modul, dar pentru factiunile de tip Paramedic Department nu cred ca este nevoie, nu sunt comenzi complicate si in numar sunt putine. O sa-l testez si daca merge ok o sa il recomand membrilor mei. +1 Pentru munca depusa.

• 7 months later...
  • 2 years later...
  • 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp