COLBYLICIOUS Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 EasyBinder Paramedic Department by COLBYLICIOUS Prezentare: Am făcut un binder pentru a ușura de tot munca paramedicilor. Vreau să vă spun că acest binder a fost destul de muncit si sper să vă bucurați de el. O să mai vină și altele pe parcurs dar nu vă spun nimic. De ce l-am creeat?: L-am creeat deoarece am văzut cât de plictisitor este să faci raportul la paramedic și m-am gândit să vă ajut în această privință să scrieți comenzile cât mai repede și util. Mod de folosire: Trebuie să tastați în chat următoarele comenzi: /he <ID> - heal /hf <ID> - heal colegi /acc <ID> - accepta comanda /dec - refuza comanda Cum aflu comenzile disponibile în timp ce sunt în joc?: Tastează comanda /parahelp. Download: Dropbox | ZippyShare | MediaFire Fișiere pentru a funcționa: CLEO4 | SAMPFUNCS Tutorial de instalare: După ce ați efectuat instalarea celor 2 fișiere de mai sus, puneți fișierul pe care l-ați descărcat în folderul CLEO, iar după îl puteți folosi fără probleme. Video de prezentare: 3
Shady Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 e ok. Dar prea nefolositor. Continua sa faci ceva mai ok, nu 3 comenzi de paramedici.... 1
COLBYLICIOUS Posted October 14, 2016 Author Posted October 14, 2016 e ok. Dar prea nefolositor. Continua sa faci ceva mai ok, nu 3 comenzi de paramedici.... Am spus în prezentare că o să mai urmeze și altele, mai complexe și mai utile. Mersi de feedback!
EXManu Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Este ok modul, dar pentru factiunile de tip Paramedic Department nu cred ca este nevoie, nu sunt comenzi complicate si in numar sunt putine. O sa-l testez si daca merge ok o sa il recomand membrilor mei. +1 Pentru munca depusa.
Seraphim Benis Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 E bun mai ales pentru cei care mai incurca preturile la /heal, +1
COLBYLICIOUS Posted April 20, 2020 Author Posted April 20, 2020 Salut băieți, modul încă funcționeză și este compatibil și pentru serverul purple. Spor la folosit!
TheNutz05 Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 @COLBYLICIOUS de ce iau crash cand folosesc comanda [/dec]? In rest e foarte ok modul, felicitări!
Sebinio Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 Daca si in paramedic aveti nevoie de binduri, cam trist.
Recommended Posts