Andr3ikk Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Salut baieti, astazi voiam sa imi reinstalez windows-ul si pana astazi nu am intampinat o problema. Cand instalez windows-ul si ajug la partea cu repartitia nu imi apare si partea aia care imi da voie sa dau format la un disk sau sa fac altul nou, am cautat si pe internet cam toata ziua si nu am gasit. Sper ca ma puteti ajuta... Quote
McKenzie Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Asta este din cauza windows-ului pe care il ai, incearca sa instalezi alt windows. Quote
Andr3ikk Posted October 18, 2016 Author Posted October 18, 2016 Asta este din cauza windows-ului pe care il ai, incearca sa instalezi alt windows. Am incercat cam toatea windows-urile mergeau pana acuma... Quote
Evelina Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Apasa pe partitia care vrei sa o formatezi in install , si apasa pe DELETE. Quote
Evelina Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Sau nu cred ca am inteles ce ai vrut sa spui. Quote
Andr3ikk Posted October 21, 2016 Author Posted October 21, 2016 Sau nu cred ca am inteles ce ai vrut sa spui. Faza e ca stiu ca trebuie sa apas pe un buton dupa care sa dau pe format si sa se stearga dar problema ca e nu imi apare acel buton, Quote
Snapel Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Asta este din cauza windows-ului pe care il ai, incearca sa instalezi alt windows. Quote
Freaky Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Instalezi Windows-ul de pe CD/DVD, USB sau de pe hard? Dacă îl ai pe hard, nu poţi modifica partiţiile. Fă un CD sau un USB bootabil şi încearcă din nou. Quote
Slacker.BELEAUA Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Asta este din cauza windows-ului pe care il ai, incearca sa instalezi alt windows. Quote
cs1 Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Scoate hard-ul si baga-l iar, daca nu ia-ti alt HARD. Quote
Recommended Posts