Razvan Dogaru Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Am folosit acelasi gm pana acum si nu me-a aparut problema , cand am intrat azi imi arata sa scriu id la skin am scris id la skin imi da "parola incorecta" oare dc? Poza : http://imgur.com/a/efdBl
Razvan Dogaru Posted October 16, 2016 Author Posted October 16, 2016 Ce gamemod folosesti? ceva gen bugged , tot de pe net este :3
Zooky. Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Nu vad nicaieri sa scrie "Parola invalida" sau ceva de genul. Iti zice ca nu ai ales un skin valid.
Blaskowski Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Nu vad nicaieri sa scrie "Parola invalida" sau ceva de genul. Iti zice ca nu ai ales un skin valid. El s-a referit, ca in acel dialog baga id-ul skinului si ii scrie parola incorecta cand da enter. @, te sfatuiesc sa scrii in loc de id de skin, parola aleasa la register...daca nu-ti merge, sa nu te complici ca tot e ciordit 'bugged', cauti altul la fel. 1
XGabyRo Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Ai incurcat dialogbox-urile cel mai probabil.Daca nu uitate si in script sa vezi ce este acolo si arata-ne
Razvan Dogaru Posted October 18, 2016 Author Posted October 18, 2016 Ai incurcat dialogbox-urile cel mai probabil.Daca nu uitate si in script sa vezi ce este acolo si arata-ne Este in regula , am schimbat gm-ul , mersi oricum. Nu cumva este ala alui BUHA? gm-u? Nu, nu este.
Recommended Posts