Jump to content

Recommended Posts

Posted

De curand l-am cumparat pe Veigar si am vazut ca e chiar OP. 
Sunt "incepator" pe LoL, si as' vrea sa stiu care este cel mai bun build pentru veigar si sfaturi de la voi.
Multumesc anticipat.

• 1 month later...
Posted

Nu poti avea acelasi build pe un campion in fiecare meci. Buildurile difera in functie de ce campioni au inamicii. Daca ai contra ta pe mid un ad trebuie sa incepi cu zhonias, daca ai un assasin ap iti faci abysal scepter primul item. Daca poti farma ninistit mergi pe Morellonomicon. Fiecare meci difera. De obicei pe veigar se face unul din aceste iteme primul, dupa care se merge pe Void staff si apoi Rabadon. Cat despre boots eu prefer mai mult cei de cdr, fiindca daca iti faci ap pe tine nu mai conteza asa mult megic pen-ul acela.

• 4 weeks later...
Posted

Nu poti avea acelasi build pe un campion in fiecare meci. Buildurile difera in functie de ce campioni au inamicii. Daca ai contra ta pe mid un ad trebuie sa incepi cu zhonias, daca ai un assasin ap iti faci abysal scepter primul item. Daca poti farma ninistit mergi pe Morellonomicon. Fiecare meci difera. De obicei pe veigar se face unul din aceste iteme primul, dupa care se merge pe Void staff si apoi Rabadon. Cat despre boots eu prefer mai mult cei de cdr, fiindca daca iti faci ap pe tine nu mai conteza asa mult megic pen-ul acela.

Iați aplicația de pe telefon : LoL Catalyst

Multumesc pentru aceste sfat-uri! 

Posted (edited)

Morello, RoA, Rabadon, Luden, Void staff + booti.

Buildu' ăsta folosesc mereu, crede-mă, chiar nu contează ce au în echipa adversă. 21.gif Termini buildu', eşti full ap, dacă ai şi norocu' să te feedezi, rupi, dai insta cu ulta 21.gif

Edited by Overkreig
  • 2 years later...