Jump to content

Recommended Posts

Posted

E mult mai bun bullet track-ul, se vede mult mai clar + ca ai optiunea sa nu vezi gloantele tale.

nu stiu de unde ai tu modul asta, am cautat si tot pe acesta mi-l da, si tot bullet track este si acesta.

multumesc tuturor, dati mai departe incat sa vada mai multi jucatori acest mod si sa-l foloseasca cu incredere.

Posted

nu stiu de unde ai tu modul asta, am cautat si tot pe acesta mi-l da, si tot bullet track este si acesta.

multumesc tuturor, dati mai departe incat sa vada mai multi jucatori acest mod si sa-l foloseasca cu incredere.

http://www.girlshare.ro/3489595585.3

Acesta e acel bullet track, e mult mai bun deoarece se vede mai bine traiectoria glontului, cum am mai spus, poti sa dezactivezi gloantele tale, se le vezi doar pe ale celolalti si traiectoria este colorata in funcita de culoarea nicknameului, adica o sa vezi daca e din taxi, mafie, cu wanted etc. 

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

E optiune de -1 pe forum? Slaaaaaaab moduuuuuuuuuu

• 3 weeks later...
  • 4 months later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp