cristy123garda Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Deci eu vrea sa stiu dc sunteti impotriva autoklickerului pt ca eu eram frumos la scoala si mi-ati dat ban 3 zile eu doar vroiam sa fac ore si rp nu alt cv si oricum eu dupa ce veneam acasa ma jucam pe server si nu mi se pare corect ca din 930 de playeri pe mine m-ati vazut dar pe alti nu. Eu as vrea sa imi dati unban Quote
A S L Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Nu se poate da unban pentru asa ceva. Autoclicker este un mod interzis pe acest server, autoclicker te ajuta sa faci secunde/ore/rp-uri fara sa joci tu. Nu este corect ca tu sa joci ilegal, iar noi sa ne chinui sa facem secunde/ore/rp-uri chinuind-une. Quote
Snapel Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Nu se poate da unban pentru asa ceva. Autoclicker este un mod interzis pe acest server, autoclicker te ajuta sa faci secunde/ore/rp-uri fara sa joci tu. Nu este corect ca tu sa joci ilegal, iar noi sa ne chinui sa facem secunde/ore/rp-uri chinuind-une. Quote
bikiklistu Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Auto-clicker este un mod interzis, poti sa citesti asta si in topicul Moduri, in care Tibi a facut o lista cu moduri legale si cele ilegale. Quote
Slacker.BELEAUA Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Nu se poate, daca ti-ar da tie ar veni si altii cu aceeasi scuza si ar trebui sa le de-a si lor unban. Quote
Roonie Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Auto-clicker este un mod interzis, poti sa citesti asta si in topicul Moduri, in care Tibi a facut o lista cu moduri legale si cele ilegale. Quote
Adrian6 Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Auto-clicker nu este legal pe aceasta comunitate. Daca inca nu ai facut-o, citeste regulamentul serverului chiar aici. Extras din regulament: ' - orice mod ce poate fi folosit pentru a nu fi considerat afk de catre server este considerat autoclicker si sanctionat cu ban 3 zile la prima abatere, 7 zile la abaterea a 2-a si ban 10 zile pentru urmatoarele abateri. aceleasi sanctiuni se aplica si pentru folosirea de diverse obiecte puse pe taste pentru a nu fi considerat afk sau a animatiilor din joc.' Quote
ZGL Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Auto-clicker este un mod interzis, poti sa citesti asta si in topicul Moduri, in care Tibi a facut o lista cu moduri legale si cele ilegale. Quote
Jasper7 Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 (edited) Topic total aiurea. Citeste regulamentul serverului: Regulament Edited February 15, 2017 by HaZZe Quote
MosEdi Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 IEU SUNT ALIN SI SUNT VIRGIN!! NAI VOIE CU AUTO-CLICKER, CA IEI BAN SI MANANCI CIORBAAA Quote
Recommended Posts