Barbeque Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Voi ce parere aveti despre asta? Eu sincer.. M-am uitat la acest clip si imi vine sa plang? Este corect ce a spus Levi? Sau nu.? Eu ii dau dreptate si sincer.. Cred ca toti o sa faca asa... http://www.youtube.com/watch?v=MbAcI2J2m7Y 1
Adytsu Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Il urmaresc de mult pe levy , toate video-urile lui sunt interesante .
bambache Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Il urmaresc de mult pe levy , toate video-urile lui sunt interesante .
Suspectu Andrei Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Video nu are legatura cu povestea , in fine , face ca lucrurile se fie mai interesante , poveste este intradevar o "poveste" nu exista ceva concret sa ateste spusele , iar filmarea e taiata dintr'un video ce promoveaza corectitudinea si influenta negativa a alcoolului asupra conducatorilor auto . E ok ideea lui cu reinterpretare , dar putin cam jentanta , pentru ca acceste subiecte au circulat ani la rand pe internet , video'ul e din 2009 cred si povestea tot pe acolo , in concluzie , o mica pierdere de timp si spatiu tehnic pentru a repeta ceva ce a fost in "voga" pe yt si fb mult timp in urma .
xYonutz Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 E ceva real frate ... Adica tu nu bei , dar tot tu mori ? :| Asta nu e viata .... Cu ce esti tu de vina ?
luXury Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Eu nu am baut,nu beau si nici nu o sa beau alcool cata vreme stiu ca o sa conduc masina.Respect pentru baiatu asta care a facut videou !
Recommended Posts