Adrian Gheorghiu Posted November 9, 2016 Author Posted November 9, 2016 Mai ai foarte mult de lucrat la text, te complici prea mult cu blur-ul si uiti de restul detaliilor in lucrare (text; border / stroke). Incearca sa folosesti si alte font-uri, de multe ori sunt asemanatoare. Creeaza-ti un stil de blur al tau, vezi care iti place mai mult si incearca sa ii dai un "gust" propriu. La acele semnaturi / logo-uri nu prea ti-ai dat interesul, mai ai de lucrat la ele. Stiu ca mai am de lucrat la text, nu am foarte multe fonturi. Imaginea de la Battle care a "pierdut". Quote
Adrian Gheorghiu Posted November 23, 2016 Author Posted November 23, 2016 Nu am mai postat de mult, asa ca m-am gandit sa fac 2 lucrari cadou. 1 Quote
Cristea Daniel Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Faci un avatar si o semnatura in pm.? 3 likes. avatar cu fete si semnatura tot cu fete. text Stalin mersi esti cel mai tare , contiunua. Quote
Mr.Winer Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Frumos , dar mai putin blur si mai lucreaza la text ! keep working ! :3 Quote
Adrian Gheorghiu Posted November 23, 2016 Author Posted November 23, 2016 Faci un avatar si o semnatura in pm.? 3 likes. avatar cu fete si semnatura tot cu fete. text Stalin mersi esti cel mai tare , contiunua. Frumos , dar mai putin blur si mai lucreaza la text ! keep working ! :3 Mersi, ce crezi ca ar trebui modificat la text? Quote
Cristea Daniel Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Fara bugged am zis daca se poate. Quote
King K3nnTXXL Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 Nu am mai postat de mult, asa ca m-am gandit sa fac 2 lucrari cadou. Avatarele sunt Ok gj. Ce font ai folosit? Quote
Adrian Gheorghiu Posted November 25, 2016 Author Posted November 25, 2016 Fara bugged am zis daca se poate. Scuze, nu se poate fara watermark. Mai ai de lucrat mult la text. Stiu ca mai am de lucrat la text dar in mare parte eu zic ca textul meu arata destul de bine pe ultimele lucrari. Avatarele sunt Ok gj. Ce font ai folosit? Multumesc, nu mai stiu exact. Cand voi gasi iti voi spune. P.S: Puteti incepe sa votati la categoria Battle. Quote
Adrian Gheorghiu Posted December 6, 2016 Author Posted December 6, 2016 (edited) Lucrarea de la battle: Si inca 2 lucrari pregatite pentru battle dar se pare ca nu accepta nimeni: Edited December 6, 2016 by Adiii.Ro Quote
Skellter Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Lucrarea de la battle: Si inca 2 lucrari pregatite pentru battle dar se pare ca nu accepta nimeni: Aici imi plac textele foarte mult. Bv, vad ca evoluezi. Intra intr-o zi pe dafont si mergi la fiecare sectiune acolo pe primele 2 pagini si descarca font-uri care crezi ca o sa le folosesti. Eu asa fac =D 1 Quote
Adrian Gheorghiu Posted December 16, 2016 Author Posted December 16, 2016 Aici imi plac textele foarte mult. Bv, vad ca evoluezi. Intra intr-o zi pe dafont si mergi la fiecare sectiune acolo pe primele 2 pagini si descarca font-uri care crezi ca o sa le folosesti. Eu asa fac =D Multumesc, am 2800 de fonturi si folosesc ce imi vine pe moment. Quote
Skellter Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Multumesc, am 2800 de fonturi si folosesc ce imi vine pe moment. Lol =)))) Parca spuneai ca nu ai font-uri xDDDDD "Stiu ca mai am de lucrat la text, nu am foarte multe fonturi. " Quote
King.SkuLLy Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Lol =)))) Parca spuneai ca nu ai font-uri xDDDDD "Stiu ca mai am de lucrat la text, nu am foarte multe fonturi. " Eh,csf.. Bv, dar mai ai de lucrat.. Quote
Adrian Gheorghiu Posted December 20, 2016 Author Posted December 20, 2016 (edited) Inca ceva nou: Avatar: Si o pagina de meniu: Edited December 20, 2016 by Adiii.Ro Quote
Adrian Gheorghiu Posted December 20, 2016 Author Posted December 20, 2016 GG Mersi. Frum. Treci si pe la mn. Mersi. O sa trec. Astept mai multe pareri. Quote
Skellter Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Inca ceva nou: Avatar: Si o pagina de meniu: Avataru ala e SUPER :D Poti sa imi faci si mie una asa ca cadou ;D Quote
Adrian Gheorghiu Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 Avataru ala e SUPER :D Poti sa imi faci si mie una asa ca cadou ;D Sigur. Quote
Skellter Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Sigur. ms <3 mi-o pun cand intru pe pc Quote
Recommended Posts