Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Foarte frumos, am testat varianta server-ului orange si imi place foarte mult cum ai scris totul, corect gramatical. +1 cand pot.

Mulțumesc.

La green ai pus alt link... dmn

Scuze pentru încurcătură, am greșit link-ul atunci când am dat upload si nu am mai putut edita. O sa postez mâine probabil versiunea pentru green (V3 și)
  • Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

Cel de pe green nu merge ca celelalte, mie toate inafara de cel pt green imi apar cum trebuie, iar la asta imi da multe fisiere, nu un folder

Posted

Cel de pe green nu merge ca celelalte, mie toate inafara de cel pt green imi apar cum trebuie, iar la asta imi da multe fisiere, nu un folder

Ms.

Gasesti aici modul, v3 pentru green, http://forum.bugged.ro/topic/237460-cleo-school-instructors-cmd-the-best-instructors/page-2

GJ!

Multumesc.

• 3 weeks later...
Guest LoOcK
Posted

Prea bun mod-ul asta, ajuta mult.

• 3 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

Boss imi dai un link la ala cu orange, sa fie la licenta fly cu 80k te rog. ca nu merge sa donwloadez red nustiu de ce.

gun 100k, fly 80k si boat 50k

Edited by Twigger
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp