Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nick : gumball3000

Unde locuiti : Los Santos

Varsta : 23

Scurta descriere : Numele meu este Adrian, sunt un baiat amabil si rabdator, respect doar pe cei care merita, nu suport minciunile, inselatoriile si gainariile.

Edited by gumball3000
Posted

Nick : RoyStev

Unde locuiti : Slobozia Mare (Cahul , Moldova)

Varsta : 16

Scurta descriere : Ma numesc Daniel si imi place mult sa ma jok si sa petrec timpul liber cu prietenii :D :P

Posted

Nick : Radu_Virlan

Unde locuiti : Husi

Varsta : 13 ani

Scurta descriere : Un simplu baiat de treaba !

Nick : Radu_Virlan 

Unde locuiti : Husi

Varsta : 13 ani

Scurta descriere : Un simplu baiat de treaba.

Posted

Nick: JuvelUU...

Vârsta: 12 ani

Unde locuiesc: Brăila

Scurtă descriere: Mă numesc Theodor, am 12 ani și sunt un simplu băiat pasionat de tehnologie. Îmi place corectitudinea și îmi place să respect pe cine știu că merită. Pwpek la haterii.

Posted

Nick : Jhazrun

Unde locuiti :Bucuresti

Varsta :18

Scurta descriere : Ma numesc Marius , un baiat de treaba , foarte glumet , un baiat care te poti baza pe el cu incredere , stiu sa ma descurc in situatii mai dificile , am cei 7 ani de acasa  :D  

Posted (edited)

Nick : djraducu

Unde locuiti : jud ilfov sat ghermanesti

Varsta : 22

Scurta descriere : Ma numesc radu sunt un baiat de treaba glumet respectos cu cei 7 ani de acasa si ofer respect celor care merita

Edited by djraducu
Posted

Nick : KILLERUL1

Unde locuiti : jud ilfov sat ghermanesti

Varsta : 19

Scurta descriere : Ma numesc Petre sunt de treaba ,tin la glume , respect pe orice dar cer in schimb sa fiu si eu respectat , am bun simt .

• Upvote 1
Posted (edited)

Nick :Red4Skull.

Unde locuiti :Timisoara.

Varsta :17 ani.

Scurta descriere : Aunt in baiat "normal",merg la liceu, joc fotbal de placere,petrec timpul pe pc( vineri-duminica), stau in international la TM deoarece sunr de la in sat de pe langa... Si at trebui sa fact naveta inter orele 5:30-17:30 in fiecare zi.

Edited by Red4Skull
Posted

Nick : SanJi

Unde locuiti : Los Santos

Varsta : 18

Scurta descriere : sunt un baiat amabil si rabdator, respect doar pe cei care merita, nu suport minciunile, inselatoriile si gainariile.

Posted

Nick : Rob3r7

Unde locuiti : Rosiori de Vede

Varsta : 17

Scurta descriere : Sunt o persoana care se integreaza repede in grupuri,cel mai mult m-am remarcat prin ajutarea persoanelor care au nevoie de un sprijin, sunt de incredere, respect toate persoanele care stiu sa respecte si sa se comporte.Sunt un baiat serios, inteleg foarte repede, ambitios, am simtul umorului si sunt mereu la locul meu. Cam atat pot spune pe scurt despre mine.

Posted

Nick : Cr0mas
Unde locuiti : Italy
Varsta : 19
Scurta descriere : Sunt o persoană foarte ambițioasă, de treabă, sinceră, cinstită, sociabilă.