lKnight Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Aici va puteti cunoaste mai bine , Nick : Unde locuiti : Varsta : Scurta descriere : 5 Quote
anditutza Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Nick:MPVmitzu Unde locuiti: CraiovaVarsta: 16 aniscurta descriere: Un baiat simplu de 16 ani ,glumet , de treaba si de incredere Quote
gumball3000 Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 (edited) Nick : gumball3000 Unde locuiti : Los Santos Varsta : 23 Scurta descriere : Numele meu este Adrian, sunt un baiat amabil si rabdator, respect doar pe cei care merita, nu suport minciunile, inselatoriile si gainariile. Edited November 7, 2016 by gumball3000 Quote
DroKeN Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Nick : DROKEN Unde locuiti : Vaslui - Romania Varsta : 18 ani. Scurta descriere : Un baiat de treaba. Quote
RoyStev Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Nick : RoyStev Unde locuiti : Slobozia Mare (Cahul , Moldova) Varsta : 16 Scurta descriere : Ma numesc Daniel si imi place mult sa ma jok si sa petrec timpul liber cu prietenii :D :P Quote
Radw Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Nick : Radu_Virlan Unde locuiti : Husi Varsta : 13 ani Scurta descriere : Un simplu baiat de treaba ! Nick : Radu_Virlan Unde locuiti : Husi Varsta : 13 ani Scurta descriere : Un simplu baiat de treaba. Quote
Juveluu... Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Nick: JuvelUU... Vârsta: 12 ani Unde locuiesc: Brăila Scurtă descriere: Mă numesc Theodor, am 12 ani și sunt un simplu băiat pasionat de tehnologie. Îmi place corectitudinea și îmi place să respect pe cine știu că merită. Pwpek la haterii. Quote
Marius Nitu Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Nick : Adriannn Unde locuiti :Giurgiu Varsta :18 Scurta descriere : Ma numesc Adrian/Marius sunt un tip de caterinca , de treaba , si ofer respect celor care merita . Quote
Jhazrun Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Nick : Jhazrun Unde locuiti :Bucuresti Varsta :18 Scurta descriere : Ma numesc Marius , un baiat de treaba , foarte glumet , un baiat care te poti baza pe el cu incredere , stiu sa ma descurc in situatii mai dificile , am cei 7 ani de acasa :D Quote
A.N.D.R.E.I Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Nick : Kraxiss Unde locuiti : Panciu Varsta : 16 Scurta descriere: Sunt un baiat de 16 ani, amuzant, prietenos, respectuos si cu capul in nori. Quote
djraducu Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 (edited) Nick : djraducu Unde locuiti : jud ilfov sat ghermanesti Varsta : 22 Scurta descriere : Ma numesc radu sunt un baiat de treaba glumet respectos cu cei 7 ani de acasa si ofer respect celor care merita Edited November 9, 2016 by djraducu Quote
KILLERUL1 Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Nick : KILLERUL1 Unde locuiti : jud ilfov sat ghermanesti Varsta : 19 Scurta descriere : Ma numesc Petre sunt de treaba ,tin la glume , respect pe orice dar cer in schimb sa fiu si eu respectat , am bun simt . 1 Quote
Viorel Fijer Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Nick : ForsaKenn Unde locuiti : Buzau Varsta : 18 ani. Scurta descriere : Sunt o persoana repezita, nebuna dar totodata timida ,imi place sa ma plimb cu motocicleta (enduro) , joc fotbal " Forzza - Montana Patarlagele " ! :))) 5 Back to top Report Quote
Alex.K Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 (edited) Nick :Red4Skull. Unde locuiti :Timisoara. Varsta :17 ani. Scurta descriere : Aunt in baiat "normal",merg la liceu, joc fotbal de placere,petrec timpul pe pc( vineri-duminica), stau in international la TM deoarece sunr de la in sat de pe langa... Si at trebui sa fact naveta inter orele 5:30-17:30 in fiecare zi. Edited November 14, 2016 by Red4Skull Quote
HaMza. Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Nick : SanJi Unde locuiti : Los Santos Varsta : 18 Scurta descriere : sunt un baiat amabil si rabdator, respect doar pe cei care merita, nu suport minciunile, inselatoriile si gainariile. Quote
Rob3r7 Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Nick : Rob3r7 Unde locuiti : Rosiori de Vede Varsta : 17 Scurta descriere : Sunt o persoana care se integreaza repede in grupuri,cel mai mult m-am remarcat prin ajutarea persoanelor care au nevoie de un sprijin, sunt de incredere, respect toate persoanele care stiu sa respecte si sa se comporte.Sunt un baiat serios, inteleg foarte repede, ambitios, am simtul umorului si sunt mereu la locul meu. Cam atat pot spune pe scurt despre mine. Quote
GOD. 'ache Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Nick : Lord Bendtner Unde locuiti : Cluj-Napoca Varsta : 19 ani. Scurta descriere : Sarac si arogant Quote
Cromas Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 Nick : Cr0masUnde locuiti : ItalyVarsta : 19Scurta descriere : Sunt o persoană foarte ambițioasă, de treabă, sinceră, cinstită, sociabilă. Quote
Recommended Posts