Andrew44 Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Nickname pe server: DjAndrew. Varsta reala: Am 18 de ani. Link catre profilul de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/DjAndrew. O scurta caracterizare (minim 15 cuvinte):Sunt o persoana de incredere, de treaba, imi place sa imi fac mereu prieteni noi, sa ma inteleg bine cu toata lumea, nu sunt o fire egoista, imi place sa ajut, sa muncesc. Membrii cu care te intelegi bine in clan: Multi ( vechi, noi ), printre ei persoane pe care cunosc si am interactionat cel putin o data : Cel mai bine ma inteleg cu G@rcea cel care a intrat si el recent. Ai verificat daca nu te afli pe Black List-ul clanului?: Da. Alte precizari: Multumesc!
Curelea Gabriel Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Ai nevoie de minim rank 4 intr-o factiune.
mitza999 Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Cerintele minime sunt facute pentru toata lumea, nu e nimeni mai special. ★ Cerinte minime : minim level 20 si cel putin o factiune de rank 4!
Recommended Posts